Prijavilo se 756 studenata

Studentski centar Varaždin objavio je privremene rezultate natječaja za smještaj i subvencije u akademskoj godini 2017./2018.

Na natječaj za primanje redovitih studenata u studentske domove u Varaždinu, učenički dom Graditeljske škole Čakovec te za subvencioniranje smještaja studenata smještenih kod privatnih stanodavaca u Čakovcu, Križevcima, Koprivnici, Bjelovaru prijavilo se ukupno 756 studenata, nepotpunih je prijava bilo 37, a izvan roka pristigle su dvije prijave.

U studentske domove u Varaždinu smješteno je 597 studenata, u Učenički dom graditeljske škole Čakovec 28 studenata, a pravo na subvencije za studente podstanare u Čakovcu ostvarilo je 39 studenata, u Križevcima sedam studenata, u Koprivnici devet studenata i u Bjelovaru deset studenata.

Abecedna lista prijavljenih objavljena je na oglasnoj ploči Studentskog centra Varaždin, a sve rezultate moguće je pročitati i na web adresi www.scvz.unizg.hr/natjecaj.

Na listi studenata koji su dobili smještaj u studentske domove u Varaždinu, prvih 260 studenata po broju bodova ostvaruje pravo na smještaj u stari studentski dom u Varaždinu od 1. rujna, dok ostali studenti ostvaruju pravo na smještaj u novom studentskom domu čije je useljenje predviđeno od 1. prosinca ove godine.

Prvih dvadeset studentica koje čekaju useljenje u novi studentski dom ostvaruju pravo na smještaj u Učeničkom domu Varaždin (do useljenja u novi dom), a ostalih 70 studentica i studenata po broju bodova do useljenja u novi dom ostvaruju pravo na subvencije za studente podstanare.

Izvor: ARHIVA RT
Foto:

Komentari

Komentara