Vjerujemo da je Varaždin spreman za novu dozu smijeha pa će nakon mjeseca dana komičari iz Studija Smijeha ponovno nastupiti u Baseball baru.

Studio Smijeha je ostvario super suradnju s ovim barom u kojem svaki mjesec možete gledati stand up nastupe i koji je zadnjih pet puta bio kompletno pun, a vjerujemo da ni ovog puta neće biti drugačije.

Komičari koji će vas ovu subotu nasmijavati su Marina Orsag, Vlatka Mifka i Vanja Perić.

Marina Orsag je ime koje garantira show pun smijeha, a to prepoznaju ljudi diljem svijeta zbog čega je osvojila brojne nagrade kao i onu za Europskog heroja humora. Marina je vječiti Petar Pan i svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma. Marininom apsurdu se pridružuje Vlatka Mifka sa svojim napadajima smijeha u neugodnim situacijama i mozgom koji radi prebrzo za njeno dobro i presporo da bi zaustavio što izlazi iz njenih ustiju. Mlada nada Studija koji se pridružuje rezidenticama na ovom nastupu je Vanja Perić, student strojarstva koji kada ne radi kao imitator mlađeg brata Shaggy-a iz Scooby Doo-a, bavi se stand up komedijom.

Šou će se održati u Baseball baru danas, 9. studenoga, u 20:30 sati, a cijena ulaznice je 30 kuna.

Komentari

Komentara