Povežite se s nama

Međimurje

Međimurski studoši opušteno u novi ljetni semestar

Objavljeno:

- dana

PRAVA STVAR

Većina studenata ovih se dana vraća u Zagreb jer im započinje ljetni semestar. S njima se u hrvatsku metropolu vraća i sezona otkačenih studentskih zabava, a petak je bio rezerviran za još jednu Međimursku feštu.

Naime, Udruga studenata Međimurja pozvala je Međimurce i sve ostale studente da zajedno proslave kraj ispitnih rokova i pripreme se za uspješan početak novog semestra.
Sve koji su se odazvali do jutarnjih sati je u Clubu Roko zabavljao tamburaški sastav Lajk. Svi zainteresirani u ovoj prigodi mogli su se učlaniti u Udrugu studenata Međimurja, koja raširenih ruku dočekuje svakoga novog člana. Inače, na spomenutu proljetnu feštu “zalutao“ je dugogodišnji zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je dio svojeg vremena odvojio i za zajednička fotografiranja sa studošima. 

Odlična atmosfera i ludi provod “pozivnica“ Milanu Bandiću

Kao i uvijek do sada, organizatori su uz potporu Županije osigurali prijevoz autobusom iz Čakovca za sve međimurske studente koji ne studiraju u Zagrebu. – Hvala svima na dolasku, odličnoj atmosferi i ludom provodu.
Sada svi zajedno krećemo u novi semestar i nove aktivnosti – poručuju članovi Udruge studenata Međimurja.

 

Izvor:
Foto:

Međimurje

Božićni koncert Umjetničke škole Miroslav Magdalenić Čakovec održat će se 11. prosinca

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Umjetnička škola Miroslav Magdalenić Čakovec i ove godine organizira svoj Božićni koncert.

Koncert će se održati u ponedjeljak, 11. prosinca, s početkom u 18 sati u Centru za kulturu Čakovec.

Program će održati Osnovna glazbena škola i Osnovna škola klasičnog baleta.

Ulaz je slobodan.

Nastavite čitati

Međimurje

Poziv izlagačima – 2. Božićni sajam Općine Pribislavec

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Pribislavec organizira 2. Božićni sajam, koji će se održati 17. prosinca, na prostoru ispred Općine Pribislavec, Braće Radića 47, Pribislavec, s početkom u 14 sati.

Pozivaju zainteresirane izlagače da rezerviraju svoj štand za izlaganje na sajmu te da iskoriste priliku za promociju svojih proizvoda i usluga.

Rok za podnošenje prijava za rezervaciju štanda je 8. prosinca 2023. godine.

Prijave (Zahtjev za korištenje javne površine) se podnose osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Pribislavec, Braće Radića 47, Pribislavec ili putem e-maila: [email protected].

Zahtjev za korištenje javne površine nalazi se na službenoj web stranici Općine Pribislavec:https://pribislavec.hr/dokumenti/zahtjev-za-koristenje-javne-povrsine/

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje