Povežite se s nama

Crna kronika

Sudar dva osobna vozila kod Ivanca, 64-godišnjak završio u bolnici

Objavljeno:

- dana

U Kaniži kod Ivanca u popodnevnim satima došlo je do prometne nesreće, a ozlijeđena je jedna osoba.

Osobnim vozilima iz smjera Ivanca prema Lepoglavi upravljali su 64-godišnjak i 33-godišnjak. Muškarac starosti 33 godine je vozilom skretao u lijevo, a 64-godišnjak je zbog ne držanja potrebitog razmaka sa prednjim djelom vozila udario u stražnji dio vozila.

Ozljede je zadobio 64-godišnjak, te je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu, gdje mu je pružena medicinska pomoć. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Crna kronika

Prešao u suprotnu traku i izazvao frontalni sudar u Črešnjevu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Izvijestili smo o prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 16. listopada, u Črešnjevu, a sada policija donosi detalje.

<<FOTO U sudaru u Črešnjevu ozlijeđene dvije osobe, cesta zatvorena za kamionski promet

Naime, u nesreći je ozlijeđen 62-godišnjak. On je upravljao osobnim vozilom Zagorskom ulicom iz smjera Beretinca prema Tužnu.

– U jednom je trenutku vozilom prešao na lijevu stranu kolnika te prednjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 73-godišnjak – ističe varaždinska policija.

Ozlijeđenom je 62-godišnjaku medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Crna kronika

Policajci kod mladića u Čakovcu našli marihuanu i amfetamine

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U subotu, 16. listopada, u Čakovcu, Ulici Zrinsko-frankopanskoj, policijski službenici Policijske uprave međimurske pristupili su provjeri identiteta muške osobe, za koju je utvrđeno da se radi o 21-godišnjaku s područja općine Sveti Juraj na Bregu.

Prilikom postupanja od 21-godišnjaka oduzeta je biljna materija nalik na opojnu drogu marihuanu težine 7,1 grama te bijela praškasta materija nalik na opojnu drogu amfetamin težine 9,7 grama.

Preliminarnim testiranjem dobivena je pozitivna reakcija na prisutnost opojne droge, dok će oduzeti predmeti biti proslijeđeni u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić u Zagrebu na toksikološko vještačenje.
Kriminalistička istraživanja se nastavljaju.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje