Povežite se s nama

Zabava & Stil

Sumrak saga kao kratkometražni film

Objavljeno:

- dana

FILMSKE NOVOSTI

Stephenie Meyer, autorica megapopularne književne serije “Sumrak”, udružila se s kompanijom Lionsgate, Facebookom i organizacijom Women in Film u kreiranju niza kratkometražnih filmova prema motivima iz knjige

Ideja projekta je oživljavanje nekolicine glavnih likova iz knjiga u novim filmskim ostvarenjima. Birane režiserke kroz svoj bi uradak pratile priču jednog od popularnih likova sage, a kratki filmovi svoju će premijeru doživjeti putem Facebooka. Režiserke će posebno odabirati žiri u kojem su, između ostalih, autorica književne serije Stephenie Meyer te Kristen Stewart koja je stekla planetarnu slavu ulogom Belle Swan. Cilj ove suradnje je poticanje na prepoznavanje žena u filmu i aktualiziranje tematike kako su režiserke uglavnom zanemarivane u odnosu na svoje muške kolege.

Serija nazvana “The Storytellers – New Creative Voices of The Twilight Saga” sastojat će se od pet filmova, no na žalost svih vatrenih obožavatelja u njima se neće naći nitko od popularnih glumaca iz originalne sage. Mini-serijal počet će s prikazivanjem na popularnoj društvenoj mreži sljedeće godine, a gledatelji će glasati za najbolje ostvarenje.

Izvor: http://www.buro247.hr
Foto:

Zabava & Stil

FOTO Legendarni Shaquille O’Neil nastupio drugog dana Forestlanda

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Na drugi dan 12. Forestlanda stigao je legendarni DJ Diesel.

Mnogima poznatiji kao košarkaška legenda Shaquille O’Neil, četverostruki osvajač NBA lige, član Dream Team momčadi iz Atlante ’96, svjetski prvak iz Toronta ’94., prvi put je nastupio na međimurskom festivalu.

Atmosferu njegovog nastupa donosimo u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

FOTO Noćno osvježenje nije zasmetalo tisućama na Forestlandu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Forestland

Prvi dan 12. po redu Forestlanda je iza nas! Fedde Le Grand, Paolo Barbato, Dino DZ, Timo G, Divolly & Markward, ali i Relja I BLKN gang, kao i mladi rep artisti Noa i Lil’Frenky, nastupili su na prvoj noći međimurskog festivala!

Vrući ljetni dan i vrhunac toplinskog vala i noćno osvježenje nisu smetali tisućama da dođu u Međimurje i plešu do ranih jutarnjih sati!

Dan 2 počinje od 15:00 kao što je i predviđeno satnicom, a kulminira nastupima DJ Diesela, Architecta, ali i Devita i brojnih drugih artista.

Veliki DJ Diesel stigao je u Hrvatsku i večeras dolazi u Međimurje.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje