Povežite se s nama

U fokusu

SUPERNOVA Varaždin i Koprivnica zapošljavaju 400-ak djelatnika

Objavljeno:

- dana

SUPERNOVA

– Hvala vam što ste s nama ovdje već osmu godinu zaredom. Vjerujem kako ćemo zajedničkim snagama krenuti u nove poslovne pothvate i želim nam još puno uspješnih rođendana – istaknula je Center Managerica Supernove Varaždin i Supernove Koprivnica Patricija Tkalčec, mag. kroat. i mag. german.

Broj 1 u SHOPPINGU!

Omiljena shopping destinacija na području sjeverozapadne Hrvatske ni ove godine nije iznevjerila svoje vjerne kupce: održana je odlična proslava s bogatim zabavnim programom za velike i male.
U sklopu uvodnog glazbeno-plesnog dijela programa nastupili su Mali slavuji i plesačice iz plesnog studija Lena. Posebno veselo bilo je u zabavnom parku, bergodromu i bazenu s vodenim brodićima s pedalinama. Mališani su uživali u besplatnim kokicama, a ove godine centar Supernova Varaždin pobrinuo se za još jedno iznenađenje: popularne maskote razveselile su najmlađe i svi su se s njima željeli fotografirati!
Vrhunac proslave bila je super slasna rođendanska torta koju je upraviteljica centara Supernova Varaždin i Koprivnica razrezala uz pomoć popularnog Marija Valentića, koji je vodio cjelokupni program proslave 8. rođendana centra Supernova Varaždin. Potom su svi zaplesali uz hitove popularnog tamburaškog sastava Begini. Poznati tamburaši su rasplesali sve generacije i pobrinuli se za još jedan nezaboravni rođendan centra Supernova Varaždin, dok je rođendansku proslavu Supernove Koprivnica uveličao – Halid Bešlić.

Strateškim investicijama do izvrsnog poslovnog uspjeha dvaju trgovačkih objekata na zemljištu ca. 115.000,00 m²

Proslavom još jednog rođendana centar Supernova Varaždin potvrdio je status najprofitabilnijeg, najrentabilnijeg i najpopularnijeg shopping objekta za cijelu obitelj u ovom dijelu Hrvatske. Supernova je zadržala svoju tržišnu poziciju i ostala omiljeno mjesto shoppinga brojnim kupcima cijele regije, iako su prošlih godina otvoreni i drugi trgovački centri.
Sa svakom novom poslovnom godinom ovaj trgovački centar bilježi stabilan rast poslovanja, ali i daljnje investicije kroz otvaranje novih trgovina sa svjetski poznatim brendovima, što privlači kupce iz Varaždina i Varaždinske, Međimurske, Krapinsko-zagorske, Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije, odnosno cijelog sjevera Hrvatske.

– Društveno odgovorno i profesionalno
– Izvrsno poslovanje 
– Lider u branši

Sukladno regionalnoj kupovnoj moći Supernova razvija trgovačke centre u moderne i suvremene shopping objekte fokusirajući se pritom na zadovoljstvo kupaca. Shopping centar Supernova Varaždin sa svojim trgovinama i 200-ak zaposlenih, uz vrhunsku uslugu, pruža iznimno odličan asortiman brendova i mogućnost da kupci, bez obzira na ukuse i godine, na jednom mjestu pronađu sve što im treba.
Na prostoru od 56.000,00 četvornih metara ova 30 milijuna eura vrijedna shopping destinacija cijeloj obitelji pruža mogućnost kvalitetne i ugodne kupovine, uz osiguran besplatan parkirališni prostor, te uspješnije negoli ikad ulazi u 9. godinu poslovanja.

 
Upraviteljica centara SUPERNOVA Varaždin i Koprivnica 
Patricija Tkalčec, mag. kroat. i mag. german.

Izvor:
Foto: Privatna arhiva

U fokusu

FOTO Stiglo je prvih šest borbenih aviona Rafale, čuvat će i varaždinsko nebo te grmjeti na aeromitingu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

U Hrvatsku je danas sletjelo prvih šest od ukupno 12 višenamjenskih borbenih aviona Rafale.

Nove zaštitnike hrvatskog zračnog prostora iz Bordeauxa su u Zagreb preletjeli piloti Hrvatske vojske, koji su prošli obuku u Francuskoj. 

Na svečanosti prihvata prve skupine višenamjenskih borbenih aviona Rafale u sastav Hrvatskog ratnog zrakoplovstva u vojarni Pukovnik Marko Živković je, uz predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića, potpredsjednika Vlade ministra obrane Anušića, ministra gospodarstva Habijana, i druge dužnosnike, bio župan Anđelko Stričak. 

– Upravo je nabava Rafala odluka koju bih posebno istaknuo tijekom obnašanja dužnosti zastupnika Hrvatskoga sabora u protekla tri mandata. Naime, Odlukom Vlade RH sam u srpnju 2019. godine bio imenovan u Međuresorno povjerenstvo za nabavu višenamjenskoga borbenog aviona. Da je njihova nabava bila neophodna, najbolje nam govore geopolitičke krize diljem svijeta. Vjerujem da svi uviđamo da moramo brinuti o sigurnosti, a isto tako vjerujem da svi uviđamo blagodati svih euroatlanskih asocijacija čiji smo članovi. Osim što Hrvatska vojska zadržava sposobnost zaštite zračnog prostora, nabavom borbenih aviona Rafale dodatno jača status među saveznicima – istaknuo je župan Stričak.

Kako je to sve skupa izgledalo pogledajte u galeriji fotografija:

Nastavite čitati

U fokusu

FOTO Mraz uništio kulture i na području Varaždinske županije

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Pad temperature proteklih nekoliko dana opet je pogodio poljoprivrednike.

Naime, tijekom 21. i 22. travnja na nekim je mjestima temperatura otišla u minus, a povrće i voće oštetio je mraz.

– Šteta od mraza je 100 % i to drugu godinu zaredom. U ponedjeljak, 22. travnja, ujutro u voćnjaku je bilo – 3 stupnja – rekao nam je proizvođač jabuka, krušaka i šljiva te vinogradar Josip Žmegač iz Donje Voće.

Predsjednik Kriznog stožera Hrvatske voćarske zajednice (HVZ) Željko Ledinski upozorio je kako veliki problem voćarima predstavlja to što osiguravajuća društva nisu željela osiguravati štete od mraz za ovu godinu.

Ove fotografije su sa Žmegačevog imanja u Donjoj Voći, ali kako saznajemo štete od mraza je bilo na području susjednih općina kao i diljem Hrvatske.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje