Povežite se s nama

U fokusu

SUPERNOVA Varaždin i Koprivnica zapošljavaju 400-ak djelatnika

Objavljeno:

- dana

SUPERNOVA

– Hvala vam što ste s nama ovdje već osmu godinu zaredom. Vjerujem kako ćemo zajedničkim snagama krenuti u nove poslovne pothvate i želim nam još puno uspješnih rođendana – istaknula je Center Managerica Supernove Varaždin i Supernove Koprivnica Patricija Tkalčec, mag. kroat. i mag. german.

Broj 1 u SHOPPINGU!

Omiljena shopping destinacija na području sjeverozapadne Hrvatske ni ove godine nije iznevjerila svoje vjerne kupce: održana je odlična proslava s bogatim zabavnim programom za velike i male.
U sklopu uvodnog glazbeno-plesnog dijela programa nastupili su Mali slavuji i plesačice iz plesnog studija Lena. Posebno veselo bilo je u zabavnom parku, bergodromu i bazenu s vodenim brodićima s pedalinama. Mališani su uživali u besplatnim kokicama, a ove godine centar Supernova Varaždin pobrinuo se za još jedno iznenađenje: popularne maskote razveselile su najmlađe i svi su se s njima željeli fotografirati!
Vrhunac proslave bila je super slasna rođendanska torta koju je upraviteljica centara Supernova Varaždin i Koprivnica razrezala uz pomoć popularnog Marija Valentića, koji je vodio cjelokupni program proslave 8. rođendana centra Supernova Varaždin. Potom su svi zaplesali uz hitove popularnog tamburaškog sastava Begini. Poznati tamburaši su rasplesali sve generacije i pobrinuli se za još jedan nezaboravni rođendan centra Supernova Varaždin, dok je rođendansku proslavu Supernove Koprivnica uveličao – Halid Bešlić.

Strateškim investicijama do izvrsnog poslovnog uspjeha dvaju trgovačkih objekata na zemljištu ca. 115.000,00 m²

Proslavom još jednog rođendana centar Supernova Varaždin potvrdio je status najprofitabilnijeg, najrentabilnijeg i najpopularnijeg shopping objekta za cijelu obitelj u ovom dijelu Hrvatske. Supernova je zadržala svoju tržišnu poziciju i ostala omiljeno mjesto shoppinga brojnim kupcima cijele regije, iako su prošlih godina otvoreni i drugi trgovački centri.
Sa svakom novom poslovnom godinom ovaj trgovački centar bilježi stabilan rast poslovanja, ali i daljnje investicije kroz otvaranje novih trgovina sa svjetski poznatim brendovima, što privlači kupce iz Varaždina i Varaždinske, Međimurske, Krapinsko-zagorske, Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije, odnosno cijelog sjevera Hrvatske.

– Društveno odgovorno i profesionalno
– Izvrsno poslovanje 
– Lider u branši

Sukladno regionalnoj kupovnoj moći Supernova razvija trgovačke centre u moderne i suvremene shopping objekte fokusirajući se pritom na zadovoljstvo kupaca. Shopping centar Supernova Varaždin sa svojim trgovinama i 200-ak zaposlenih, uz vrhunsku uslugu, pruža iznimno odličan asortiman brendova i mogućnost da kupci, bez obzira na ukuse i godine, na jednom mjestu pronađu sve što im treba.
Na prostoru od 56.000,00 četvornih metara ova 30 milijuna eura vrijedna shopping destinacija cijeloj obitelji pruža mogućnost kvalitetne i ugodne kupovine, uz osiguran besplatan parkirališni prostor, te uspješnije negoli ikad ulazi u 9. godinu poslovanja.

 
Upraviteljica centara SUPERNOVA Varaždin i Koprivnica 
Patricija Tkalčec, mag. kroat. i mag. german.

 

Izvor:
Foto: Privatna arhiva

U fokusu

Umro je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Grad Zagreb

Nacinalni mediji javljaju da je umro zgrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Bandić je umro od srčanog udara, a tužnu vijest je potvrđena i iz Grada Zagreba.

Bandiću je pozlilo kasno navečer u subotu te ga je Hitna prevezla u bolnicu Sveti Duh, piše telegram.hr. Vijest je objavila i HINA.

– U dubokoj tuzi obavještavamo sugrađanke i sugrađane, suradnike, prijatelje, zagrebačku i hrvatsku javnost da je iznenada, danas, 28. veljače u 66. godini života od posljedica srčanog udara preminuo gradonačelnik Grada Zagreba gospodin Milan Bandić – objavljeno je u nedjelju, 28. veljače, u noći iz Grada Zagreba.

– Živio je za svoj grad, za Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu, za posao koji je s ljubavlju i energijom, unoseći cijeloga sebe – bez ostatka, obavljao 21 godinu. O detaljima, terminu pogreba, održavanju komemorativnog skupa, kao i ostalim informacijama vezanim uz ovu tužnu vijest, javnost ćemo obavijestiti naknadno. Počivao u miru – objavili su.

Nastavite čitati

U fokusu

Marijan Škvarić: “Bahatost župana Čačića dovela do bacanja spasonosnog cjepiva“

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Zašto se ne pripremi sustav procjepljivanja u Varaždinskoj županiji, pitanje je koje se nameće posljednjih tjedan dana. S obzirom na to da trenutno nema dovoljno cjepiva za sve zainteresirane, nužno je pripremiti sustav kako bi u trenutku neprekidne opskrbe cijepljenje funkcioniralo na najvišoj razini, smatra Marijan Škvarić, v.d. predsjednika HNS-a Varaždinske županije.

No, Varaždinska županija ne razmišlja o tome, pa se cjepivo, kojeg ionako ima premalo, čak i baca. Škvarić se u svom najnovijem priopćenju za medije zato pita „zašto su zakazala Županija, Dom zdravlja i Stožer civilne zaštite Varaždinske županije?“

– Vjerojatno zbog osobe koja se u „sve razumije“, bahatog župana koji sve to rješava u 15 minuta. Apsurdno je da župan s ponosom ističe da se cjepivo bacilo. Da su postavljeni jasni kriteriji i da je organizacija na višoj razini, moglo je biti cijepljeno još 15 ljudi koji su u rizičnoj skupini, no kako je župan jedan jedini i „svemogući“, može ako želi cjepivo i  baciti – ističe Škvarić.

Po njemu, na razini županije potrebno je organizirati sustav punktova i mobilnih timova te pokrenuti internet platformu i mobilnu aplikaciju putem kojih će građani podnositi zahtjev za cijepljenjem i u realnom vremenu moći pratiti tijek procjepljivanja, stanja zalihe cjepiva i ostale ključne informacije, predlaže Škvarić.

– Na taj bi se način ubuduće izbjeglo cijepljenje preko reda te stvaranje dnevnih viškova cjepiva, a prioritetne skupine uistinu bi bile prioritetne. Kontrola bi se vršila jednim klikom, a ne povjerenstvom koje će to razmatrati i, kako nam je to već poznato, teško nešto konkretno i riješiti. Ukoliko se sve ne pripremi, možemo očekivati redove kojima smo svjedoci i ovih dana, a znamo da je riječ o starijim i visokorizičnim osobama – napominje i poziva varaždinskog župana da nakon četiri godine „nerada napokon učini nešto konkretno i korisno za stanovnike Varaždinske županije“.

– Župane, izgubili ste obraz, nije sve počelo, niti sve završava s Vama. Vodite brigu o potrebama ljudi, kako onih koji su zdravstveno ugroženi, tako i o gospodarstvenicima koji su temelj za razvoj naše županije – poručuje Marijan Škvarić.

Nastavite čitati