TAEKWONDO KLUB VATAŽDIN NA TURNIRU U ZAGREBU

U subotu je 21.travnja u Zagrebu održan 19. po redu međunarodni taekwondo turnir „Dan-Gun Open 2012“. Nastupilo je 600 natjecatelja iz Mađarske, Slovenije, Srbije, BiH, Italije i Hrvatske.

Natjecanje se održalo u velikoj dvorani košarkaša Cedevite u „Sutinskim vrelima“.
Na turniru su nastupili i članovi Taekwondo kluba „Varaždin“ i to u mlađim kadetima Edi Perković -34 kg i Tara Nikolić u mlađim kadetkinjama -30 kg. Edi Perković je izgubio u prvom kolu, a Tara Nikolić je nakon dobivene dvije borbe osvojila treće mjesto i tako ponovila uspjeh sa prošlog taekwondo turnira. U kadetima su nastupili Josip Skender -37 kg, Niko Jurčević -49 kg i Petar Kozina +65 kg. Petar Kozina je osvojio treće mjesto, a Niko Jurčević i Josip Skender su došli do finala. U finalu su poraženi minimalnom razlikom pa su osvojili srebrna odličja. Enes Garibović nastupio je u juniorima -68 kg i osvojio treće mjesto.
Ovim izvrsnim rezultatima taekwondo klub „Varaždin“ polako, ali sigurno zauzima svoje mjesto na taekwondo karti Hrvatske. Glavni trener Taekwondo kluba „Varaždin“ Esad Garibović je jako zadovoljan nastupom svojih natjecatelja jer je velika konkurencija i brojnost na natjecanjima u ovom olimpijskom sportu.

Izvor:
Foto:

Komentari

Komentara