Povežite se s nama

Zabava & Stil

Ne propustite dječju i humanitarnu modnu reviju danas u Luminiju!

Objavljeno:

- dana

MODNI VIKEND

Shopping centar Lumini je danas, u subotu 29. studenog pripremio je dva modna događanja na kojima će biti predstavljeni najnoviji zimski trendovi. Prijepodne, od 11 do 11.45 sati, održat će se dječja modna revija. Mali manekeni predstavit će se u tri izlaska i predstavit će odjeću i obuću trgovina iz Lumini centra.

Popodne, u 18.30 sati, počinje humanitarna modna revija gdje će manekeni i manekenke nositi kolekcije hrvatskih dizajnera koje će donirati u svrhu pomoći Zakladi Vita koja će sredstva od njihove prodaje dati djeci s malignim i drugim teškim oboljenjima te za opremanje dječjih igrališta. U ovu humanitarnu modnu priču uključili su se Aleksandra Dojčinović, Ivančica Pahor, Mura Pehnec, Snježana Radev by Brokat, Željka Vidović by Ellera, Ivana Kuzminski i Jelena Kosić by Kuzminski design, Krie design i Martina Felja. Svi zainteresirani za kupovinu modela predstavljenih na reviji moći će uplatiti iznos donacije izravno na žiro račun Zaklade VITA te će, čineći dobro, ujedno i obogatiti svoju garderobu vrijednim dizajnerskim komadom odjeće.

Hrvatski dizajneri svoje će kreacije donirati kako bi pomogli bolesnoj djeci

Uz humanitarni dio, održat će se modne revije na kojima će svoje kolekcije predstaviti trgovine iz Lumini centra: Top shop, Deichmann, Shoe box, Galeb, s.Oliver, Mis, Sportvision, Dominik srebrnarnica, Diadema, Upim, Kidioz, Planet obuća, Benetton, Next, Gaastra, Donna accessori, Adidas i New Yorker. U stankama revije, gledatelji će moći uživati u nastupu varaždinske glazbenice Irme Dragičević. Ovim modnim revijama u Lumini centru će tek započeti vrijeme darivanja. U suradnji s Općinom Gornji Kneginec, pridružit će se i podržati prikupljanje humanitarne pomoći za obitelj malog Kneginčanina Jakova Vinceka, nepokretnog zbog teške bolesti.

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

FOTO Publika u Sračincu u užarenoj atmosferi uglas pjevala s Miroslavom Ilićem

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

U petak, 3. veljače, počeo je veliki Međunarodni srakarski fašnik.

Tim je povodom sinoć u grijanom karnevalskom šatoru u Sračincu nastupio srpski pjevač narodne glazbe Miroslav Ilić.

Nezaboravnu večer pokrenula je “Božanstvena žena”, a nastavilo se pjesmom “Ova noć ” koja je to i potvrdila.

Publika iz Sračinca i ostalih dijelova Varaždinske županije s pjevačem je uglas pjevala stare hitove, ali i one nešto novije.

Subota je rezervirana za veliku karnevalsku povorku uz Privatt bend i DJ Mireka, a bit će održana i prigodna izložba fotografija na temu fašnika slovenskog autora Janka Levaniča.

Djelić atmosfere s koncerta Miroslava Ilića pogledajte u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Udruga maškara Petrjaski kurent fašničko je vrijeme počela “Kurentskim skokom”

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Udruga maškara Petrjaski kurent fašničko je vrijeme počela manifestacijom “Kurentski skok” koja se održala u četvrtak, 2. veljače.

“Fašnik u Petrijancu” na rasporedu je u subotu, 11. veljače, a početak je u 15 sati. Povorka će krenuti ove godine ispred doma u Družbincu, preko Ulice Zrinski i Frankopana do restorana 4M, a nakon toga Ulicom Vladimira Nazora do OŠ Petrijanec, gdje posjetitelje očekuje šator i zabava.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje