Povežite se s nama

Zabava & Stil

Sve što vam treba u Mego centru

Objavljeno:

- dana

MODA

Nema toga što nećete pronaći u široj ponudi Mego centra smještenog u samom centru grada, u Zagrebačkoj ulici 10 (iznad maksi Konzuma).

Uz veliki izbor dječjeg asortimana, za djecu od rođenja do 12 godina, u Mego centru možete pronaći veliki izbor kvalitetne odjeće i obuće za mlade, muškarce i žene za nadolazeću sezonu jesen/zima, ali i popratni asesoar: ogrlice, narukvice, marame, šalove, kape i sunčane naočale. Ono po čemu se Mego centar razlikuje od ostalih trgovina su povoljne cijene i nove kolekcije, koje svaki tjedan dolaze na police ove trgovine, koja je svakodnevno otvorena od 8 do 20 sati, uključujući i subotu!

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

FOTO Publika u Sračincu u užarenoj atmosferi uglas pjevala s Miroslavom Ilićem

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

U petak, 3. veljače, počeo je veliki Međunarodni srakarski fašnik.

Tim je povodom sinoć u grijanom karnevalskom šatoru u Sračincu nastupio srpski pjevač narodne glazbe Miroslav Ilić.

Nezaboravnu večer pokrenula je “Božanstvena žena”, a nastavilo se pjesmom “Ova noć ” koja je to i potvrdila.

Publika iz Sračinca i ostalih dijelova Varaždinske županije s pjevačem je uglas pjevala stare hitove, ali i one nešto novije.

Subota je rezervirana za veliku karnevalsku povorku uz Privatt bend i DJ Mireka, a bit će održana i prigodna izložba fotografija na temu fašnika slovenskog autora Janka Levaniča.

Djelić atmosfere s koncerta Miroslava Ilića pogledajte u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Udruga maškara Petrjaski kurent fašničko je vrijeme počela “Kurentskim skokom”

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Udruga maškara Petrjaski kurent fašničko je vrijeme počela manifestacijom “Kurentski skok” koja se održala u četvrtak, 2. veljače.

“Fašnik u Petrijancu” na rasporedu je u subotu, 11. veljače, a početak je u 15 sati. Povorka će krenuti ove godine ispred doma u Družbincu, preko Ulice Zrinski i Frankopana do restorana 4M, a nakon toga Ulicom Vladimira Nazora do OŠ Petrijanec, gdje posjetitelje očekuje šator i zabava.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje