Povežite se s nama

Sponzorirani

Sve za novogodišnje slavlje po najboljim cijenama čeka vas u trgovinama SPAR i INTERSPAR

Objavljeno:

- dana

Plate suhomesnatih narezaka, grickalice, mljeveno mesa za sarmu, najbogatiji izbor vina i alkoholnih pića uz mogućnost povrata viška pića nakon 1.1. samo su neke od prednosti SPAR-a uz skupljanje markica, čiji se popust do 15% koristi u siječnju.

Kako bi slavljenička trpeza bila puna, SPAR Hrvatska pripremio je odličnu ponudu delikatesa i suhomesnatih i sirnih narezaka koji su savršen izbor za prigodu poput ove. Telefonskim ili online narudžbama svatko može imati ukusnu platu na novogodišnjem stolu.

Od ponude svakako valja istaknuti Pivac narezani pršut po cijeni od 49,99 kn te Gavrilović čajnu ili kulenovu seku po cijeni od 19,99 kn. Tu je i velik izbor drugih narezaka koji su na popustu od 15 pa sve do 40 posto. Uz to, u trgovinama se na sniženju može pronaći i svježe mljeveno meso za pripremu tradicionalne sarme bez kojeg je ulazak u Novu godinu gotovo nezamisliv. Naravno, u ponudi su, između ostaloga, i kvalitetna svježa janjetina i odojak.

Po sniženim cijenama kupci u SPAR-u i INTERSPAR-u mogu odabrati i razne slatke i slane grickalice, od kojih su neke snižene do čak 35 posto.

U ponoć treba kucnuti čašama i nazdraviti pa valja istaknuti da se upravo u INTERSPAR hipermarketima nalazi najveći broj vinskih etiketa koje se mogu pronaći na jednom mjestu u Hrvatskoj. Vinoteke INTERSPAR hipermarketa tako su najveće vinoteke u Hrvatskoj među trgovačkim lancima, s više od 800 vrsta vina te 40-ak etiketa pjenušavih vina. Od toga je više od 550 etiketa domaćih vina, a čak se 300 uvozi iz mnogih zemalja svijeta.

Uz redovne akcije, tu su i trajne pogodnosti za ljubitelje vina koji prilikom kupovine šest istih ili različitih butelja (0,75l) dobivaju popust od 10 posto. Popust se pri tome ostvaruje i na ona koja su već na akciji, a besplatno se dobije i praktična kartonska nosiljka.

U slučaju da se kupljena pića ne potroše, SPAR Hrvatska je svim svojim kupcima omogućio povrat viška pića u svim SPAR supermarketima i INTERSPAR hipermarketima. Tako se u roku od 10 dana od dana kupovine na šalteru informacija mogu vratiti originalna pakiranja kao što su paketi, kutije i kartoni, što kod vina i alkoholnih pića vrijedi i za pojedinačne boce.

Kod količinskih ponuda kao što su 1+1 gratis izračunava se i vraća srednja cijena paketa. Sve što je potrebno je priložiti valjani račun. Za pića kupljena gotovinom vraća se novac, a za kupnje karticom izdaje se odobrenje.

Za svakih potrošenih 100 kuna u 2021. dobivaju se markice za popuste, koji se koriste u siječnju 2022.!

Sponzorirani

ACG EUROPE d.o.o. traži više djelatnika na sljedećim radnim mjestima

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ACG Europe d.o.o. jedan je od vodećih proizvođača tvrdih želatinskih kapsula u ovom dijelu Europe. Dio je internacionalne organizacije čije je sjedište u Indiji. Više informacija možete pronaći na www.acg-world.com

Zbog proširenja proizvodnih kapaciteta, ACG Europe d.o.o. u potrazi je za zaposlenicima na sljedećim radnim mjestima:

  • Inženjer u održavanju (M/Ž)
  • Radnik u proizvodnom pogonu (M/Ž)
  • Operater stroja (M/Ž)
  • Smjenovođa u odjelu proizvodnje (M/Ž)
  • Tehničar u kotlovnici (M/Ž)
  • Mehaničar u održavanju (M/Ž)
  • Elektroinstalaterski tehničar (M/Ž)
  • Tehničar u pripremi želatine (M/Ž)
  • Procesni automatičar (M/Ž)

Nudimo ugovor na neodređeno vrijeme uz probni rok od 6 mjeseci, plaćene putne troškove, isplatu prigodnih nagrada (božićnica, uskrsnica, regres), strukturirano uvođenje u posao uz mentora te kontinuirani razvoj.

Mjesto rada: Frankopanska 79, Ludbreg.

Veselimo se vašim prijavama!                                                                

Za prijave i dodatne informacije možete se javiti na email: [email protected] ili na broj mobitela 091/646-0111 do 01. veljače 2022.

Nastavite čitati

Sponzorirani

Voćnjak Nedelišće zapošljava traktorista

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

OGLAS ZA RADNO MJESTO TRAKTORISTE

Radno mjestoVozač traktora
OpisPoslovi trakoriste u voćnjaku
ZaposlenjeNa neodređeno
Broj djelatnika1
Stručna spremaSrednja stručna sprema
Potrebno iskustvoRadno iskustvo je prednost ali nije uvijet
Način prijaveZamolba – Email: [email protected]                          
Pošta: Voćnjak Nedelišće d.o.o. Varaždinska 81, 40315 Nedelišće;
Tel: 040/895-220

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje