Povežite se s nama

Moda i ljepota

Tajna ljepote

Objavljeno:

- dana

Kozmetički salon

Tajna ljepote i zavodljivosti svake žene je u njezi i održavanju njezinog mladolikog i blistavog izgleda. Samo redovitom njegom sprečavate starenje svoje kože lica i tijela, a specijalnim kozmetičkim tretmanima možete se pomladiti i nekoliko godina.

Najvažnije je da počnete njegovati svoje lice na vrijeme, a to znači redovito čišćenje lica svaki dan povremenim tretmanima čišćenja lica u kozmetičkom salonu koje preporučujem od dvadesete godine. Kreme i serume za hidratizaciju i sprečavanje pojave prvih bora preporučujem da koristite od dvadeset i sedme godine, dok vidljive i nešto dublje bore koje se javljaju već oko 35. godine preporučujem tretirati hijaluronskom kremom i specijalnim profesionalnim maskama na bazi morskog kolagena i morskog hijalurona za pomlađivanje i popunjavanje dubokih bora.

Nakon četrdesete više nisu dovoljne kreme samo za popunjavanje dubokih bora nego su vašoj koži potrebni serumi i kreme koje imaju i lifting efekt i sposobnost poboljšavanja tonusa kože, kao što je krema na bazi morskog silicija. Ženama koje primjećuju prve hormonalne promjene na svome vratu i licu, preporučujem kreme na bazi hormona morskih algi koje brišu sve znakove starenja i djeluju potpuno pomlađujuće u 3 faze: brišu bore, učvršćuju i podižu konture lica. Uživajte u svojoj ljepoti i mladosti jer vi to možete!

Izvor:
Foto:

Moda i ljepota

Najtraženiji tretmani s epidermalnim faktorima

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Najtraženiji anti-age tretmani s najbrže vidljivim rezultatima na svjetskom tržištu su definitvno tretmani s epidermalnim faktorima rasta, koji se smatraju vrhunskim postignućem znanosti u kozmetici pomlađivanja. EGF (epidermal grow factor) su živi aktivatori staničnog života.

Oni potiču rast novih epitelnih i epidermalnih stanica i na taj način pomlađuju i regeneriraju zrelu i oštećenu kožu te otklanjaju ožiljke. To se događa jer je pomoću njih moguće potaknuti stanice da se ponašaju kao u mladosti. EGF je set proteina koji sadrže čak 54 aminokiseline, što rezultira povećanom proizvodnjom kolagena i elastina.

Proteini preokreću proces starenja kože i obnavljaju zalihe kolagena u dermisu. Najvažnije svojstvo je u tome da su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana, a djeluju na dermalnoj i epidermalnoj razini kože.

Nastavite čitati

Moda i ljepota

Prije zime nahranite svoju kožu, no prvo je temeljito očistite

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

NJEGA KOŽE

Jesen je pravo vrijeme da nahranite, hidratizirate i pripremite kožu za nadolazeće hladne zimske dane. Odaberite hidratantnu kremu ovisno o vašem tipu kože.

Hidratacija i hranjenje kože su vrlo važni, ali je prvo potrebno napraviti piling kože. Detaljan piling važan je zapravo u svakom godišnjem dobu jer priprema kožu za bolju apsorpciju proizvoda za njegu, savjetuju na portalu Žena.hr. Možete koristiti dvije vrste piling proizvoda – one sa sitnim tvrdim česticama i one aktivne kemijski. Piling uklanja slojeve mrtve kože i otkriva mlađu i blistavu kožu. No, nemojte ga raditi više od dva puta tjedno.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje