Povežite se s nama

Crna kronika

Teretno vozilo naletjelo na automobil kod Ludbrega, dvije osobe završile u bolnici

Objavljeno:

- dana

Između Čukovca i Globočeca Ludbreškog jučer, 29. kolovoza oko 14.05 sati na državnoj cesti D-2, dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe.

Osobnim vozilom je iz smjera Koprivnice u smjeru Ludbrega upravljao 77-godišnjak i započeo je radnju skretanja u lijevo, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, a u trenutku kada je teretno vozilo već bilo u fazi pretjecanja u istom smjeru.

Teretnim vozilom je upravljao muškarac starosti 35 godina. Tom prilikom je došlo do udara prednje desne strane teretnog vozila u lijevu stranu osobnog vozila. Ozljede je zadobio vozač osobnog vozila i suputnica starosti 75 godina. Medicinska pomoć im je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Crna kronika

Nije jasno kako je na autocesti kod Mirkovca poginuo vozač, naložena obdukcija

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Jučer, 21. travnja oko 18 sati na auto cesti A-4 u blizini mjesta Mirkovec došlo je do nekontroliranog kretanja vozila i prevrtanja vozila kojom prilikom je vozač smrtno stradao. Osobnim vozilom je iz smjera Varaždina u smjeru Zagreba upravljao 59-godišnjak.

Teška prometna nesreća: na autocesti prema Zagrebu smrtno stradao muškarac

Na ravnom djelu autoceste iz neutvrđenih razloga s vozilom je prešao na desnu stranu van kolnika na zelenu površinu, gdje se nekontrolirano kretao vozilom i tom prilikom udario u nasip uz kolnik i prevrnuo se preko krova na kotače, javila je PU varaždinska.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu, kojom prilikom je liječnik utvrdio da je vozač preminuo na mjestu događaja. Po nalogu zamjenika državnog odvjetnika mrtvo tijelo je prevezeno na patologiju varaždinske Opće bolnice, gdje će se obaviti obdukcija i utvrditi točan uzrok smrti.

Nastavite čitati

Crna kronika

Vozio bez ispita i stalno ponavljao prekršaje pa mu je oduzet automobil

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

U srijedu, 21. travnja, u 17 sati u Murskom Središću u ulici Marka Kovača zaustavljen je 24-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka s područja Općine Vratišinec.

Utvrđeno je da upravlja vozilom prije stjecanja prava na samostalno upravljanje motornim vozilima, a kako je prijetila opasnost da će ponoviti istovrsni prekršaj (nastaviti upravljati vozilom prije stjecanja prava), vozač je uhićen.

S obzirom na to da je recidivist u činjenju prekršaja, privremeno mu je oduzet osobni automobil te je vučnom službom prevezen u dvorište Policijske uprave međimurske.

Protiv počinitelja podnijet će se optužni prijedlog.

Nastavite čitati