Povežite se s nama

Sponzorirani

Termoplin d.d. već 50 godina na usluzi svojim korisnicima

Objavljeno:

- dana

Varaždinski Termoplin obilježio je u četvrtak, 29. listopada, jubilarnih 50 godina postojanja. Ovaj značajan i velik jubilej obilježen je u skladu s epidemiološkim mjerama s obzirom na trenutnu situaciju u kojoj se nalaze žitelji i gospodarstvo Varaždinske županije.

Dan tvrtke je obilježen dostojanstveno i simbolično, u radnom okruženju, a kupci koji su tog dana posjetili blagajničko mjesto Termoplina darivani su prigodnim poklonima.

Znanje i sposobnost

Termoplin d.d. Varaždin u proteklih pola stoljeća iz malog pogona stasao je u respektabilnu tvrtku – danas dioničko društvo – te postao regionalni distributer i opskrbljivač plinom.

Danas se Termoplin d.d. Varaždin brine o 1800 kilometara plinskog sustava i više od 38.000 mjernih mjesta, a godišnje distribuira oko 100 milijuna m³ plina. Nositelj je prvih akvizicija u Republici Hrvatskoj, čime je u svojstvu distributera svoje poslovanje proširio i na područje Krapinsko-zagorske županije.

Termoplin d.d. ima stabilnu aktivu, visoku likvidnost, racionalno poslovanje te poslovni kapacitet za daljnje širenje, a kvalitetan i stručan tim zaposlenika predstavlja jamstvo dobroga poslovnog razvoja i u budućnosti.

Termoplin je dioničko društvo koje svoje poslovanje obavlja u sinergiji s lokalnom zajednicom štiteći prije svega poslovni interes vlasnika, ali i njegujući društvenu odgovornost prema široj zajednici. Od samih početaka dominirala je snažna vizija plinske djelatnosti i plina kao energenta budućnosti.

U ovom trenutku Termoplin d.d. plinskim sustavom pokriva najveći dio Varaždinske županije, gdje postoji visoka razina pokrivenosti plinskom mrežom.

Prvih trideset godina Termoplina d.d. obilježilo je razdoblje intenzivne izgradnje plinske mreže, dok u drugih dvadeset dominiraju rekonstrukcija postojeće mreže, uvođenje nadzora i kontrole s udaljenih mjesta, uvođenje novih ultrazvučnih plinomjera te nove tehnologije koja osigurava podatak o dnevnoj potrošnji plina s udaljenih mjesta.

Varioci Termoplina su na 10. susretu građevinskih radnika Hrvatske u Poreču 1979. godine osvojili sjajno treće mjesto. Na fotografiji (slijeva): Ivan Topolnjak, Tomo Kefelja, Vilim Malović, Josip Trančar i Franjo Svetec.

Razvojem plinskog sustava od 1970. do 2020. godine Termoplin d.d. stvorio je energetsku infrastrukturu koja je temelj svakoga modernoga gospodarstva, a u razdoblju nakon 2000. godine do danas potvrđuje se kako Termoplin d.d. ima znanje i sposobnost da širi, modernizira i rekonstruira postojeći plinski sustav na način kojim može odgovoriti zahtjevima gospodarstva i kućanstava za daljnjom plinofikacijom te sigurnom i stabilnom opskrbom plinom po konkurentnim cijenama.

Radi dugoročne sigurnosti distribucije plina, Termoplin d.d. u sve svoje planove, bez iznimaka, uključuje investicije na modernizaciji plinskog sustava. Ostvarenje ovog cilja postavljeno je na strateški najvišu razinu Termoplina d.d. Varaždin.

Danas je prirodni plin kao ekološki prihvatljiv energent dostupan svakom kućanstvu i svakom poduzetniku na distributivnom području Termoplina, dok cijenu opskrbe, kao tržišnu kategoriju, pregovaraju i ugovaraju sami korisnici.

Iako nam slijede novi izazovi, vjerujemo da možemo osigurati kontinuitet poslovne djelatnosti.

Naša najveća snaga bili su i ostali naši djelatnici i naši potrošači.

Stoga, koristimo ovu priliku da zahvalimo svim djelatnicima Termoplina d.d., bivšim i sadašnjim, koji su svojim znanjem, radom, motiviranošću i predanošću doprinijeli razvoju društva, a krajnjim potrošačima zahvaljujemo na 50 godina vjernosti Termoplinu d.d. Varaždin.

Termoplin d.d. i dalje će biti na usluzi svim svojim potrošačima nudeći Vam sigurnu opskrbu plinom. Obratite nam se s povjerenjem!

Termoplin d.d.

Sponzorirani

Darujte osmijeh najdražima: „TreeDent“ povodom Valentinova organizira akciju izbjeljivanja zubi

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Osmijeh je najljepši ukras koji možete nositi, stoga Dentalni centar „TreeDent“ u centru Varaždina povodom nadolazećeg Valentinova organizira akciju izbjeljivanja zubi.

Akcija traje do kraja veljače, a uključuje izbjeljivanje svih zubi po cijeni od 1000 kuna.

– Poklonite osmijeh u mjesecu zaljubljenih svojim najdražima! – poručuju iz Dentalnog centra, koji je krajem prošle godine otvorila dr. dent. med. Mihaela Salaj Žužul.

„TreeDent“ inače nudi cijeli niz najkvalitetnijih stomatoloških usluga, pa tako uz osnovne popravke i liječenja, ordinacija u ponudi ima i usluge oralne kirurgije i ortodoncije te posjeduje vlastiti RTG centar.

Direktorica i vodeća stomatologinja klinike, dr. dent. med. Salaj Žužul teži konstantnoj edukaciji putem seminara i tečaja, a ne propušta ni priliku za uvođenje novih zahvata te kupnju najnovijih uređaja. Njezina ordinacija stoga nudi i ugradnju Nobel Biocare implantata, trenutno najkvalitetnijih na tržištu, koji imaju doživotnu garanciju.

Vrlo malo klinika objedinjuje ove djelatnosti, točnije „TreeDent“ je tek druga takva klinika u Varaždinu, a ono što je dodatno izdvaja od drugih je program za djecu i mlade koji je u pripremi, odnosno program pedodoncije.

>>TreeDent – klinika s nizom stomatoloških usluga i programom za suzbijanje straha kod najmlađih

Program prilagodbe za djecu važan je kako bi dijete moglo ući u bilo koju ordinaciju odraditi stomatološke usluge bez stečenih trauma, kao što je to najčešće slučaj.

Stomatološka ordinacija „TreeDent“ nalazi se na adresi Anina ulica 14a u Varaždinu, a odgovore na Vaša pitanja i sve dodatne informacije možete saznati i pozivom na brojeve telefona 042/490-819 te 091/525-2553. Za informiranje je dostupna i internetska stranica https://www.treedent.hr/.

Ne propustite akciju za Valentinovo i darujte voljenoj osobi blistav osmijeh, najljepši ukras koji može krasiti nečije lice!

Nastavite čitati

Sponzorirani

Iskoristite zaboravljeno bogatstvo: dođite na besplatnu procjenu u otkup zlata Auro Domus Varaždin

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Građani Varaždina često su bogatiji nego što misle! Na tavanima, u podrumima, u ladicama ormarića u spavaćim sobama skrivaju se predmeti koje je vrijeme učinilo iznimno vrijednima.

Radi se o zlatnom nakitu i drugim predmetima od zlata i srebra. To mogu biti zlatni satovi, zlatni zubi i zubni lim, zlatnici i srebrnjaci, srebrnina i srebrni pribor za jelo… Sve što je napravljeno od plemenitih metala u proteklih 20 ili 30 godina doživjelo je značajno povećanje svoje vrijednosti.

Mnogi građani Varaždina to su već saznali i svoje bogatstvo unovčili u poslovnicama za otkup zlata. Auro Domus jedini je hrvatski profesionalni lanac specijaliziran upravo za tu djelatnost.

Zahvaljujući činjenici da ima više od stotinu poslovnica diljem Hrvatske, dostupan je gotovo u svakom kutku naše zemlje. Pa tako i u Varaždinu!

Auro Domus od svojih početaka klijentima nudi najpovoljnije cijene otkupa zlata, isplatu u gotovini i besplatnu procjenu. Upravo to učinilo ga je prvim izborom za sve građane koji žele „podebljati“ svoj kućni budžet isplatama koje se mjere u tisućama, a ponekad i u desecima tisuća kuna.

Besplatna procjena pritom je idealan način za provjeru vrijednosti svog starog nakita i drugih predmeta od zlata i srebra.

Demodirane ogrlice, slomljene narukvice, naušnice izgubljenog para i prstenje koje nitko ne nosi mogu vam donijeti pravu financijsku „injekciju“ koja će predstojeće mjesece učiniti puno ugodnijima.

Stoga dođite u poslovnicu Auro Domusa u Varaždin, na adresi Ivana Gundulića 7 i iskoristite mogućnost besplatne procjene. Dobiveni iznos ne obvezuje na prodaju. Dakle, ništa ne košta, a puno toga može donijeti!

Zbog velikog interesa građana, Auro Domus ima i besplatni info-telefon, pa se sve informacije mogu dobiti pozivom na 0800 73 72.

Nastavite čitati