Povežite se s nama

Međimurje

Testirajte sluh!

Objavljeno:

- dana

NEUROTH

Putem malih čuda tehnike – slušnih pomagala u ponudi tvrtke Neuroth, osobama s oštećenjem sluha omogućeno je ponovno sudjelovanje u životu i uživanje u raznolikom svijetu zvukova.

Austrijski obiteljski koncern Neuroth više od stotinu godina lider je u kvaliteti na području slušne akustike u Europi. Našim korisnicima u Hrvatskoj svakodnevno smo na usluzi u sedam slušnih centara u kojima naši educirani akustičari uz besplatno savjetovanje u jedinstvenim slušnim kabinama testiraju sluh i prilagođavaju slušna pomagala svakom pojedinom korisniku. Istovremeno, prezentirat će vam inovativnu tehnologija koju koriste slušna pomagala najnovije generacije, a pritom ćete saznati koliko ona mogu biti moderna, malena i financijski povoljna. Uz pomoć moderne tehnike danas postoji veliki izbor slušnih pomagala koja različitim dodatnim funkcijama olakšavaju i poboljšavaju život osoba koje ih nose. Odvažite se na besplatno testiranje sluha i zatražite kvalitetu koju Vaše uši zaslužuju. Neuroth je najbolji prijatelj vašeg sluha koji će vam to i omogućiti.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Članovi DOSTI-ja na glazbenim radionicama svirali glazbenu pratnju za pjesmu „Zamisli život“

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U sklopu provedbe prve godine programa „Ponudimo više IV“ koji provodi Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije, održane su muzičke radionice u kojima su sudjelovali članovi Društva.

Radionice je provodila glazbena odgojiteljica Lidija Detić, a polaznici su od ritmičkih uzoraka korak po korak došli do sviranja glazbene pratnje za pjesmu „Zamisli život“ na ksilofonima, metalofonima i bas gitari.

Na kraju su polaznici radionica odabrali instrumente pa su zajedno odsvirali i otpjevali svoju verziju pjesme „Zamisli život u ritmu muzike za ples”.

Nastavite čitati

Međimurje

U ponedjeljak u Međimurju nema novih slučajeva zaraze koronom, no jedna osoba je preminula

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije, u protekla 24 sata nema pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, priopćio je 21. lipnja županijski Stožer civilne zaštite.

U protekla 24 sata oporavilo se 5 osoba te je broj pozitivnih osoba na današnji dan 50.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 14 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus.

U protekla 24 sata nije bilo hospitaliziranih pacijenata, otpušten je 1 pacijent, a pacijent je na invazivnoj respiraciji. U protekla 24 sata preminula je jedna osoba.

Tijekom jučerašnjeg dana u Međimurju je cijepljeno 1888 osoba, od čega 151 osoba prvom dozom i 1737 osoba drugom dozom.

S današnjim danom, s barem jednom dozom cijepljeno je 41.615 osoba, što iznosi 47,4 posto stanovništva starijeg od 18 godina.

U proteklih 7 dana cijepljeno je 4509 osoba, i to 644 osobe prvom dozom i 3865 osoba drugom dozom.

Svi oni koji se žele cijepiti, a nisu prijavljeni putem platforme ili još uvijek nisu dobili poziv za cijepljenje, moći će se cijepiti svaki radni dan od 9-13 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 13-18 sati u trijažnoj garaži Županijske bolnice Čakovec.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!