tjedni horoskop

Tjedni horoskop – 14. – 21. svibnja

OVAN
(21. 03. – 19. 04.)

Tjedni horoskop: Poslovno u ovom periodu neće biti nekih velikih događanja. Sve se odvija rutinski i to već znate. No mogućnost promjena postoji i one bi bile itekako poželjne, pa svakako imate šanse, samo morate dobro i pravilno odlučiti. Izbjegavajte rizik, naročito financijski, jer biste mogli doživjeti neuspjeh i gubitak. Ljubav vam je dobro aspektirana, pogotovo ako ste u stabilnoj vezi, no stalno je prisutna vaša potreba da dominirate nad partnerom. To bi moglo dovesti do burne reakcije s druge strane, pa razmislite treba li vam to. Pred slobodnima je vrlo uzbudljiv i buran period. Zdravlje – odlično!

BIK
(20. 04. – 20. 05.)

Tjedni horoskop: Na poslovnom planu naziru se neke promjene, i to dobre za vas. U poslovnim razgovorima bilo bi dobro da se malo suzdržite i ne donosite odluke na brzinu. Bit će vam potrebno puno strpljenja i tolerancije u odnosima s pretpostavljenima. Financijska situacija bit će nešto bolja nego prije. U ljubavi pokušajte s partnerom naći zajednički jezik jer to vam treba da biste mogli normalno funkcionirati. Slobodni bi doslovce naglavačke mogli uletjeti u ljubavnu vezu, no vaša sklonost avanturama nije baš garancija za opstanak te veze. Zdravlje – pazite što i koliko jedete!

BLIZANCI
(21. 05. – 20. 06.)

Tjedni horoskop: U poslu vas očekuju vrlo zanimljiva i intenzivna događanja. Mogli biste, doduše, imati nekih manjih problema s papirologijom, no konačni rezultati bit će i više nego povoljni za vas. Ako imate posla sa stranim partnerima, tu bi moglo doći do manjih zastoja ili će se od vas tražiti promjena ugovora. Financijska situacija vam je prilično stabilna i potrudite se da takva i ostane. U ljubavi izgledno je vrijeme boljeg razumijevanja s partnerom i vaša bi veza mogla postati bolja i skladnija. Ne vraćajte se u prošlost jer to neće dobro završiti. Zdravlje – mogućnost grlobolje.

RAK
(21. 06. – 22. 07.)

Tjedni horoskop: Za vas napokon dolazi vrijeme pravih poslovnih promjena. Pokreću se neki novi poslovi, nove mogućnosti, i samo morate biti spremni uhvatiti se ukoštac s novonastalom situacijom. Imat ćete puno novih informacija i kontakata s raznim osobama i ostvariti iznimno dobre poslovne rezultate. Ljubav vam ne zadaje nikakve glavobolje jer ste ušli u jedno mirno i stabilno razdoblje. Iskoristite to i s partnerom provedite lijepe zajedničke trenutke. Slobodni bi mogli obnoviti vezu s osobom iz prošlosti. Zdravlje – bez većih problema.

LAV
(23. 07. – 22. 08.)

Tjedni horoskop: U poslu vam se otvaraju nove mogućnosti i prilike te ulazite u pozitivnu poslovnu fazu. Iznenadit će vas neke promjene, a i ponude. Bit će puno dogovora i sastanaka, i to vrlo važnih za vas, pa još ako budete spremni na neke kompromise, sve bi trebalo završiti više nego dobro. U ovom periodu čak ni s pretpostavljenima nećete imati problema. Što se ljubavi tiče, izgleda da ulazite u fazu kad se morate odlučiti za zajednički život ili možda i brak. U svakom slučaju, očekuje vas sreća i nemojte propustiti priliku. Zdravlje vam je sve bolje.

DJEVICA
(23. 08. – 22. 09.)

Tjedni horoskop: Ovo je definitivno vaše vrijeme i nemojte se bojati započeti novi posao ili poslovno partnerstvo. Samopouzdanje vam je veliko, a i prilika će biti sve više. Sve što je dosad stajalo, odjednom će se pokrenuti i bit ćete ugodno iznenađeni brojem osoba na koje možete računati. U svakom slučaju, pred vama je zaista sjajno poslovno razdoblje. Malo glavobolje bi vam trenutno mogle prouzročiti financije. Ljubav – odnos s partnerom je dobar i korektan. Zdravlje – moguća je nervoza, pa budite što više u prirodi.

VAGA
(23. 09. – 22. 10.)

Tjedni horoskop: U poslu vas očekuju novosti, pa i novi način rada i pristupa radu, no bit ćete spremni dokazati se i izboriti za svoje poslovne planove. Požurite, jer vrijeme vas neće čekati, a sve ono što propustite bit će izgubljeno za vas. Dobro se pripremite i obratite pozornost na sve što se oko vas događa. Financijski ne stojite loše, no zbog nesigurnosti stalno pokušavate dodatno zaraditi. U ljubavi – prilično napeto. Pred vama je vrijeme burnih rasprava, pa i ljubomornih scena. Pokušajte se kontrolirati. Slobodnima se smiješi ljubav kojoj neće moći odoljeti. Zdravlje – zadovoljavajuće!

ŠKORIPION
(23. 10. – 21. 11.)

Tjedni horoskop: U ovom periodu na poslu vas očekuje puno sastanaka, pregovora i dogovora s poslovnim partnerima i suradnicima. U vama ima energije za desetoricu, no i vama će ponekad biti dosta. Javljat će se nervoza, i to u vezi s financijama, no to možete usmjeriti u pravcu koji vama odgovara. U ovom periodu potpisat ćete puno ugovora koji će za vas biti dugoročno značajni i donijeti vam stabilnost. Financijske prilike su dobre i pod kontrolom. Ljubav – nešto ćete morati mijenjati u odnosu s partnerom. Zdravlje – prijeti vam stres, što nije čudno uz ovakav način života.

STRIJELAC
(22. 11. – 21. 12.)

Tjedni horoskop: U poslu vas očekuju promjene, i to prvenstveno u vezi brzine i ritma u kojem će se stvari odvijati. U ovom periodu počet ćete intenzivnije raditi na novim poslovnim projektima, a informacije koje će stizati do vas samo će vas učvrstiti u vašim namjerama. Vijesti su zaista dobre i znače veliku promjenu u vašem poslu. Dobro vam je aspektirano i poslovanje sa stranim partnerima. Financije su stabilne i ne bi trebalo biti problema. Ljubav – ušli ste u mirnije razdoblje, no zbog sitnih ljubomora mogle bi ponekad frcnuti iskre. Zdravlje – osjećat ćete se dobro!

JARAC
(22. 12. -19. 01.)

Tjedni horoskop: U ovom periodu bit će vam ponuđen novi posao, bolje plaćen, a i vi biste bili bolje pozicionirani. Trenutno imate i veliku podršku pretpostavljenih, čak vam se nude i određeni ustupci na koje niste računali. Vrlo vam je izgledan posao s inozemstvom i to će se dogoditi jako brzo, pa ćete morati i brzo donositi odluke. Još uvijek niste financijski sigurni, no i tu se okolnosti mijenjaju vama u korist. U ljubavi mirno razdoblje, pa raspravite s partnerom sve što vas muči, od posla do vašeg odnosa. Pred vama je jedan lijep period. Zdravlje – osjećat ćete se dobro i zadovoljno.

VODENJAK
(20. 01. – 18. 02.)

Tjedni horoskop: U poslu ćete morati napraviti malo reda, a neke poslove, pa i suradnike, morat ćete otpisati. Poslovna promjena koja je pred vama doslovno je igra živaca i više nemate vremena čekati. Vjerojatno će vam biti teško i traumatično, no konačni ishod cijele priče bit će i više nego zadovoljavajući. Vaše ambicije su sve veće i krenut ćete punom snagom. Što je najvažnije, bit ćete potpuno usredotočeni na ono što želite. U ljubavi također napeto, s dosta trzavica, jer ste tankih živaca, no ni partner vam neće ostati dužan. Sva sreća što to neće potrajati dugo. Zdravlje – mijenjajte neke nezdrave navike!

RIBE
(19. 02. – 20. 03.)

Tjedni horoskop: U ovom periodu bit ćete jako zaposleni jer se aktivira sve ono što je dosad bilo u pripremi. Sve ono o čemu se samo pričalo i dogovaralo sada postaje aktualno, pa je potrebno brzo djelovati. I rezultati će biti brzo vidljivi, ali nećete imati ni trenutka odmora. Neće vam to biti žao, jer sve se odvija upravo prema vašim željama. S nadređenima budite oprezni u komunikaciji i pazite na izgovorene riječi. Ljubav – puni ste energije, pa biste je mogli poželjeti potrošiti na pogrešan način. Uđete li u neku avanturu, pripazite da ne zaglavite. Zdravlje – obavite liječničku kontrolu.

Za tarot karte nazovite tel.: 097/786-7053

Odaberite boju