tjedni horoskop

Tjedni horoskop: 24. studenoga – 1. prosinca

OVAN
(21. 03. – 19. 04.)

Poslovne okolnosti su na vašoj strani, morate samo savjesno obavljati svoje dužnosti. Budite odgovorni i nemojte odustati ako naletite na neku prepreku, radije pokušajte problem riješiti. Neki od vas će dobiti primamljive ponude, a to bi moglo značiti novo poglavlje u vašem životu. Ljubav – vaš odnos je trenutno dobar i dobro se razumijete s partnerom. Slobodni će upoznati vrlo privlačnu osobu, pa ozbiljna veza nije isključena. Zdravlje – oprez u prometu.

BIK
(20. 04. – 20. 05.)

Na poslu se stvari popravljaju, pa bi bilo dobro da se pripremite na nešto zaista veliko. Osim toga, očekuju vas razgovori oko posla, a možda ćete dobiti i posao koji priželjkujete. Pomalo ste nestrpljivi i nervozni, no nemojte pokvariti dobre prilike koje vas očekuju. Ljubav – nemojte kvariti dobru situaciju u kojoj se trenutno nalazite. Slobodni će skupiti hrabrost i pozvati simpatiju da zajedno izađu. Zdravlje – treba vam odmora i sna.

BLIZANCI
(21. 05. – 20. 06.)

Stalno ste pod stresom, a to otežava komunikaciju sa suradnicima. Nažalost, pripremite se na povećan broj sastanaka, tako da ćete imati vrlo malo vremena za odmor, no nemojte se zalijetati s odlukama. Ljubav – komunikacija s partnerom vam nije dobra. Ako vas nešto smeta, nemojte šutjeti, nego otvoreno razgovarajte. Slobodni će započeti novu vezu koja će ih usrećiti. Zdravlje – pokušajte se riješiti loših navika.

RAK
(21. 06. – 22. 07.)

Vaš se posao svakodnevno povećava i imate sve više obveza. Na taj način ćete si osigurati stabilnu poslovnu budućnost. Neki od vas mogli bi dobiti primamljivu ponudu koja obećava bolji položaj, no prije nego što prihvatite, dobro razmislite. Ljubav – nema nekog kvalitetnog pomaka u vašoj vezi, no trenutno ni nemate vremena za partnera. Slobodni će pokušati ostvariti vezu s nekim koga već duže poznaju. Zdravlje – moguća je prehlada.

LAV
(23. 07. – 22. 08.)

Na poslu dobro napredujete i sve vam ide od ruke. Ponosni ste što ste neke stvari na poslu dobro procijenili, pa se broj poslovnih partnera povećao. Ljubav – pred vama je jedan zaista ugodan tjedan. Bit će tu puno nježnosti i romantike, pa dobro iskoristite ovo vrijeme. Slobodni će se također puno družiti, upoznavati nove ljude, no nema tu ničega ozbiljnijeg. Zdravlje – pripazite se jer je povećana mogućnost prehlada.

DJEVICA
(23. 08. – 22. 09.)

Ovo vam nije najbolji poslovni tjedan. Jako ste rastreseni, a to bi vam moglo stvoriti ozbiljne poteškoće. Osim toga, sve ste više nezadovoljni poslom koji obavljate, pa ćete razmišljati i o promjeni posla. No to je važna odluka, pa je nemojte donositi na brzinu. Zbog svega toga trpi i vaš partnerski odnos, pa nađite vremena za razgovor. Slobodni su usamljeni, no pokušajte izbjeći ulazak u lošu vezu. Zdravlje – bavite se nekim sportom ili otiđite u prirodu.

VAGA
(23. 09. – 22. 10.)

Opterećeni ste razmišljanjem o svojoj financijskoj situaciji, no nemojte se brinuti jer situacija će se uskoro popraviti. Koncentrirajte se na posao i ne dozvolite da išta utječe na vaše rezultate. Odluke koje ćete donijeti dobre su i vode vas do cilja. Ljubav – saslušajte svog partnera, to bi vas moglo dodatno zbližiti. Slobodni su pred izazovom da uđu u tajnu vezu. Prije ipak dobro razmislite. Zdravlje – poradite na svojoj fizičkoj kondiciji.

ŠKORPION
(23. 10. – 21. 11.)

Na poslu stalno govorite o svojim uspjesima. Vi ste rođeni vođa, ali već ste zaista svima dosadili. Suradnici prihvaćaju vaše ideje jer su dobre, no nisu baš oduševljeni vašim ponašanjem. Ljubav – vaša veza je u krizi, za koju ste isključivo sami krivi. Slobodni su spremni na nježnost i romantiku da bi osvojili simpatiju. Uspjeh ipak nije zajamčen! Zdravlje – moguće su kronične tegobe.

STRIJELAC
(22. 11. – 21. 12.)

Poslovna situacija vam je dobra i ne događa se ništa što bi ugrozilo vašu stabilnost. Javljaju vam se i novi poslovni partneri, posao je dobar i jako ste zadovoljni. Bilo bi dobro da malo svojih obveza podijelite s drugima i tako se rasteretite. Ljubav – niste zadovoljni, ali ne vidite rješenje, pa sve ostaje po starom. Slobodni su željni ljubavi i romantike, ali to zasad nema uporište u realnosti. Zdravlje – umorni ste, pokušajte se dobro odmoriti.

JARAC
(22. 12. -19. 01.)

Na poslu bi moglo doći do promjena kojima nećete baš biti oduševljeni. Prije nego što dignete buru, sve dobro ispitajte jer biste mogli steći neprijatelje koji vam nisu potrebni. Zato budite oprezni i pametni! Ljubav – trenutno vam vaš partnerski odnos služi kao utočište u koje bježite od problema. Izađite s partnerom i dobro se provedite. Slobodni, očekujte uskoro susret koji će vam jako puno značiti. Zdravlje – nemirni ste i napeti.

VODENJAK
(20. 01. – 18. 02.)

Na poslu ste puni novih i neobičnih ideja, pa vaši suradnici nisu sigurni kako bi na to reagirali. Vama je u takvoj situaciji teško procijeniti trebate li se truditi i dalje ili sve zaboraviti. Zasad izbjegavajte donošenje konačne odluke. Ljubav – budite pošteni prema partneru i ne tražite razloge za svađu. Radije iskreno razgovarajte o svojim problemima ako ih imate. Slobodni zasad njeguju isključivo prijateljske veze. Zdravlje – skloni ste prehladama.

RIBE
(19. 02. – 20. 03.)

Posao vam ne predstavlja nikakav problem. Odlično funkcionirate i imate dobar odnos sa suradnicima. Nastojite takvu atmosferu zadržati što duže. Osim toga, već duže razmišljate o pokretanju vlastitog posla. Nemojte žuriti, možda i nije najbolje vrijeme za to. Ljubav – u vašu partnersku vezu unosite optimizam. Uživajte u ovim lijepim trenucima zajedno sa svojim partnerom. Slobodni će sasvim sigurno doživjeti susret koji ih neće ostaviti ravnodušnim. Zdravlje­ uglavnom dobro.

Za tarot karte nazovite tel.: 098/680 909

Odaberite boju

Size: 24.93 MB / 65536M