tjedni horoskop

Tjedni horoskop – 16. i 17. srpnja

OVAN
(21. 03. – 19. 04.)

Tjedni horoskop: Budući da su godišnji odmori u punom jeku, i vi ćete malo popustiti u poslu. Koncentracija vam neće biti baš najbolja i bilo bi dobro da sve važnije poslove ostavite za poslije godišnjeg odmora. Ako morate raditi, onda budite pažljivi i pazite na korektnu komunikaciju sa suradnicima. Zato će cijelog ljeta ljubavi i zabave biti više nego dovoljno. Slobodni naprosto neće stizati na sve strane. Budući da ste već i fizički i psihički iscrpljeni, vrijeme je da krenete na godišnji odmor.

BIK
(20. 04. – 20. 05.)

Tjedni horoskop: Nemojte biti nestrpljivi. U toku ovog perioda sve će vam ići nekako sporije. Već i pomrčina Mjeseca koja će se dogoditi govori vam da vam se spremaju jako važne promjene u životu. Ono što jedino možete učiniti je da promjene dočekate spremni. Osim toga, problem su vam i financije, koje nisu baš najbolje. Pokušajte ne prenositi svoju nervozu na partnera i tako si komplicirati vezu. Vjerujte, sve će to brzo proći i ući ćete u ljepšu i mirniju fazu. Vrijeme je da razmislite o zdravlju i svojim životnim navikama.

BLIZANCI
(21. 05. – 20. 06.)

Tjedni horoskop: Stalni poslovni dogovori već vas pomalo umaraju, a i loše su aspektirani, pa se preporuča strpljenje. Pokušajte se postaviti razumno i ne žurite jer bi štete mogle biti veće od koristi. No prilike za zaradu zasad su vam dobro aspektirane. Također, ljubavne prilike se polako smiruju, no neće sve još biti potpuno dobro. Iskoristite ovo povoljno vrijeme da učvrstite svoju vezu. Slobodni blizanci mogli bi utrčati u vezu za koju će se ispostaviti da i nije bila bogznašto. Budite oprezni u prometu.

RAK
(21. 06. – 22. 07.)

Tjedni horoskop: Pripazite da ne ulazite u rizične poslove jer bi to moglo prouzročiti povećane financijske troškove. Komunikacija sa suradnicima i dalje nije najbolja, a dogovori neće biti lagani, no konačni ishod bit će povoljan za vas. U ljubavi nastupa bolje vrijeme. Komunikacija između vas i partnera znatno je bolja. Slobodni rakovi također imaju šansu da ono što su započeli pretvore u ozbiljnu vezu. Zdravlje vam je uglavnom dobro, no malo biste mogli pripaziti na prehranu.

LAV
(23. 07. – 22. 08.)

Tjedni horoskop: Posao vam je i dalje dobro aspektiran, premda je komunikacija sa suradnicima problematična. Pripazite na troškove i ne pretjerujte ni s čim jer biste se mogli neugodno iznenaditi. Što se ljubavi tiče, blistat ćete i privlačiti pažnju suprotnog spola već samom svojom pojavom. Slobodnima su ljubavne prilike vrlo izgledne. Do kraja mjeseca moguća je lijepa ljubavna priča (preko posla ili na putovanju) koja bi se mogla pretvoriti u nešto ozbiljno i dugoročno. Za zdravlje vam treba više rekreacije!

DJEVICA
(23. 08. – 22. 09.)

Tjedni horoskop: Za vas bi bilo najbolje da ništa više na poslu ne radite na silu. Opustite se, pa vrijeme je godišnjih odmora! Spakirajte se i pobjegnite od loših odnosa na poslu i nagomilanog stresa. Ovo naprosto nije vrijeme kada biste trebali pokretati nove akcije. Suradnici nemaju razumijevanja za vas i neće vas podržati. Zato budite strpljivi jer vrijeme za nove projekte sigurno dolazi. U ljubavi ipak stojite puno bolje i komunikacija s partnerom se znatno popravila. Pred vama su zaista lijepi dani. Nemojte ih ničim pokvariti. Odmarajte se!

VAGA
(23. 09. – 22. 10.)

Tjedni horoskop: Niste baš zadovoljni na poslu, odnosi su stalno napeti i nikako da uspostavite normalnu komunikaciju sa suradnicima. Zasad to nekako uspijevate izgladiti, ali samo je pitanje vremena kad ćete morati stvari razjasniti. U ljubavi također niste zadovoljni, osjećate da vam se emocionalno ne uzvraća istom mjerom. I slobodni pripadnici znaka u ovom će periodu imati problema s uspostavom prave emotivne veze; ništa ozbiljno i stalno. Zbog psihičke iscrpljenosti trebali biste se redovito odmarati.

ŠKORIPION
(23. 10. – 21. 11.)

Tjedni horoskop: Na poslu je otežana komunikacija sa suradnicima i s pretpostavljenima. No situacija će se vrlo brzo promijeniti i sve što je vezano uz posao ponovno će se pokrenuti. Dobro vam je aspektirana suradnja sa strancima, pa će se i financijska situacija poboljšati. Emotivna situacija je nešto bolja, kao da ste vi i partner pronašli zajednički jezik. Zbog dobrog aspekta Venere možete pokrenuti velike promjene u vašem odnosu. Svakako krenite što prije na godišnji odmor. Zdravlje – nervoza i nesanica.

STRIJELAC
(22. 11. – 21. 12.)

Tjedni horoskop: Situacija na poslu je napeta i ispunjena velikim obvezama. Puno ste si toga natovarili na glavu, ali ne brinite: Jupiter, vaš vladar, stiže u pomoć i ponovno ćete pronaći snagu da završite svoje poslovne ciljeve. Bit ćete jako zadovoljnim konačnim ishodom. U ljubavi se i dalje nastavlja faza nerazumijevanja i s jedne i s druge strane. Što se tiče slobodnih pripadnika znaka, prvo moraju biti sigurni u svoje želje! Preporuča se oprez u prometu.

JARAC
(22. 12. -19. 01.)

Tjedni horoskop: Potrebno vam je puno strpljenja na poslu ako želite ostvariti dobre financijske rezultate. Najbolje je da pustite vremenu da učini svoje, u suprotnom ćete se samo nepotrebno nervirati. Dobro su vam aspektirani poslovi s inozemstvom, pa bi bilo dobro usmjeriti se na to. Emotivna veza već vam je dosta nesigurna, pa je nemojte dodatno pogoršavati. Slobodnim jarcima mogla bi u život ušetati osoba koja će im promijeniti život. Prilično ste nervozni i napeti, pa budite oprezni u prometu.

VODENJAK
(20. 01. – 18. 02.)

Tjedni horoskop: Na poslu je stalno prisutno nezadovoljstvo. Odnos sa suradnicima je nategnut do krajnjih granica. No promjene su vidljive u vašem polju karijere i otvorit će vam se mnoga vrata. Financije će se također popraviti, što će vam malo olakšati situaciju i riješiti vas briga. Komunikacija s partnerom se popravlja, ali prisutno je neko tajno nezadovoljstvo i s jedne i s druge strane. Svakako pokušajte otvoreno razgovarati. Slobodnima su otvorena vrata u avanture, pa ‘ko voli, nek’ izvoli. Uzmite si dovoljno vremena za odmor.

RIBE
(19. 02. – 20. 03.)

Tjedni horoskop: Na poslu vam je situacija burna, i to u pravom smislu te riječi. Odnosi s kolegama nisu baš korektni i imate osjećaj da samo vi radite, a da vam svi ostali stvaraju probleme. Ne dajte se iznervirati i orijentirajte se na druge poslovne partnere. Emotivno također niste baš najbolje, a nije ni vaš partner. Toliko je sumnji među vama da je vaša veza u ozbiljnoj krizi. Slobodni će imati više sreće i možda će baš sada pronaći svoju srodnu dušu. Živite u stalnom stresu, pa su vam i problemi takve naravi. Odmorite se.

Za tarot karte nazovite tel.: 097/786-7053

Odaberite boju