Povežite se s nama

Sport

Tonimir Sokol osnovao svoj hrvački klub, na prvi trening rekreativaca stižu braća Žugaj

Objavljeno:

- dana

Klub u Sračincu

Varaždinski hrvač Tonimir Sokol osnovao je Hrvački klub Sokol.

Naime, Sokol, hrvač Petrinje i bivši hrvač Vindije, odlučio je klub pokrenuti u rujnu prošle godine, a s novom godinom počeo je raditi punom parom.

– Hrvanje je moj život i odlučio sam pokrenuti klub jer želim da se moj život i dalje vrti oko hrvanja – poručio je Sokol, predsjednik kluba. Tajnik klub je Igor Šebijan, a potpredsjednici su Dragutin Marenčić i Velimir Fiket.

– Zanimljive ideje vezane uz daljnji rad kluba dao je poduzetnik Tomislav Kalčev pa vjerujem da će on ući u Izvršni odbor kluba – objasnio je Sokol.

Treninzi kluba održavat će se u dvorani u prostorijama Nogometnog kluba Sračinec.

– Mnogo je pomogao načelnik Sračinca Božidar Novoselec – istaknuo je Sokol koji je dodao kako je cilj postaviti klub na zdrave temelje, odnosno oformiti mlađe uzrasne kategorije koje će se natjecati. Također, održavat će se i treninzi za rekreativce.

Na prvi trening rekreativaca 16. veljače od 20.30 sati stići će olimpijci hrvači braća Neven i Nenad Žugaj.

– Mogu doći i ljudi koji ne žele trenirati, već pogledati samo trening – zaključio je Sokol.

Izvor:
Foto:

Sport

Konačno poznat sastav 4. nogometne lige Čakovec – Varaždin u novoj sezoni

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Nakon što je većina prošlosezonskih sudionika 4. nogometne lige Čakovec – Varaždin iz Međimurske županije odustalo od natjecanja, konačno su potvrđena imena klubova koji će se u ovom rangu natjecanja boriti za naslov prvaka u novoj sezoni.

Liga će brojati 14 klubova, osam iz Varaždinske županije i šest iz Međimurja. Varaždinski predstavnici bit će: Bednja, Nedeljanec, Zelengaj, Jalžabet, Ivančica, Budućnost Vidovec, Dubravka-Zagorac i Plitvica Gojanec. Iz Međimurja nastupaju: Mladost Komet, Dinamo Domašinec, Mladost Sveta Marija, Naprijed Cirkovljan, Galeb Oporovec i Draškovec.

Podsjetimo i da je zbog odustajanja dijela međimurskih klubova, Županijski nogometni savez Varaždin morao mijenjati propozicije natjecanje te su se za sudjelovanje u 4. NL Čakovec – Varaždin mogli prijaviti i klubovi koji su sezonu ranije završili s nižim plasmanom od petoga mjesta.

Prvo kolo na rasporedu je 28. i 29. kolovoza, a parovi će biti poznati nakon ždrijeba koji je ovoga petak, 30. srpnja.

Nastavite čitati

Sport

Tenisači Rian Bregović i Ivan Bračko osvojili prva mjesta u Solinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U sklopu državne završnice Plazma Sportskih igara mladih koja se održava do 31.srpnja u Splitu, odigrana su finala Hrvatska pošta Cupa u tenisu.

Teniski tereni Dalmacija cement u Solinu okupili su najbolje amaterske tenisače u 4 dobne skupine, a dvojica varaždinskih tenisača osvojili su prva mjesta.

Rian Bregović osvojio je prvo mjesto kod dječaka u plavnom dijelu turnira, da bi žutom dijelu turnira slavio Ivan Bračko.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje