Povežite se s nama

Zabava & Stil

Tony raznježio žene, ali i muškarce

Objavljeno:

- dana

Tony Cetinski na Karlovačko Live koncertu u Varaždinu

Blago onom tko te ima tek jedan je od refrena koji su sinoć odjekivali varaždinskom Arenom gdje je Tony Cetinski na Karlovačko Live koncertu privukao više od 3.000 uglavnom obožavateljica, ali i pokojeg njihovog pratitelja, odnosno obožavatelja.

Slavljenička Karlovačko Live turneja, spoj odlične glazbe i omiljenog Karlovačkog piva, nastavljena je na Štefanje u Varaždinu u Gradskoj sportskoj dvorani sjajnim koncertom Tonyja Cetinskog. Jedan od najpopularnijih domaćih izvođača, koji nije podlegao narodnjaštvu, svojoj je publici priredio oko dva i pola sata zabave koju je započeo izlaskom iz – velike Karlovačko limenke!

Uslijedile su njegovi stariji hitovi, od kojih neki s početka karijere, a zatim je publici predstavio pjesme sa svog novog albuma ”Opet si pobijedila”. U izvođenju mu je obilato pomagla publika, a najupornija i najsretnija obožavateljica Iva dobila je prigodu za zajednički nastup s pozornice gdje se nalazio Karlovačko pub s najvjernijim poklonicima njegove glazbe.

Budući je Karlovačko Live ove godine slavi svoj deseti rođendan na pozornicu je, prigodno, stigla i velika Karlovačko torta iz koje je, na oduševljenje publike, izašla gošća iznenađenja Nina Badrić. Nakon dueta i jedne samostalne pjesme, na pozoricu se vratio Tony čiji je nastup postao sve bolji kako se primicao kraju.

 

 

Izvor: KAPI
Foto: buki

Zabava & Stil

I Lepoglava će imati svoj Advent, a klizalište se otvara 15. prosinca

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Sve je bliži Božić, a Grad Lepoglava ponovno će organizirati i “Advent u Lepoglavi”.

Od 15. do 31. prosinca u gradski park smjestit će se klizalište, božićni sajam, a bit će glazbe i adventskih delicija.

Ovo će svakako najviše razveseliti najmlađe.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Dječji božićni vlak u organizaciji HŽ-a vozit će i u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: HŽPP

Nakon dvije godine HŽPP ponovno organizira vožnje dječjega božićnog vlaka, a u suradnji s TZ grada Zagreba uvodi posebne ponude u sklopu Adventa u Zagrebu.

Vožnje dječjega božićnog vlaka Tin-express za građanstvo bit će organizirane subotom i nedjeljom od 27. studenoga 2022. do 6. siječnja 2023., a radnim danima vlak će voziti organizirane skupine djece iz dječjih vrtića i nižih razreda osnovnih škola. 

Vožnja božićnim vlakom traje oko 60 minuta, u cijenu karte uključen je i dar za dijete. Dječji božićni vlakovi vozit će na području Zagreba, Vinkovaca, Slavonskog Broda, Osijeka, Rijeke, Varaždina i Splita, a karte se kupuju na blagajnama kolodvora.

Osim u jutarnjim terminima, u Zagrebu, Varaždinu, Vinkovcima i Osijeku bit će organizirane i vožnje u poslijepodnevnim satima, a Tin-express će iz Zagreba 17. prosinca voziti i na Delničku adventsku bajku.

Više informacija o vožnjama dječjih božićnih vlakova možete pronaći na https://www.hzpp.hr/krecemo-27-studenoga

Također, u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba HŽ Putnički prijevoz ponovno uvodi posebnu ponudu tijekom Adventa u Zagrebu. Od 26. studenoga 2022. do 7. siječnja 2023. putnici koji petkom, subotom i nedjeljom putuju na Advent u Zagrebu ostvaruju 50 % popusta na povratna putovanja iz bilo kojeg kolodvora/stajališta u Hrvatskoj, a od ponedjeljka do četvrtka od 16 do 24 sata putnici će se besplatno prevoziti u gradsko-prigradskom prijevozu Grada Zagreba na relaciji Dugo Selo – Zagreb GK – Savski Marof.

Uz to, putnici koji će posjetiti klizalište Ledeni park na Trgu kralja Tomislava ostvaruju 50 % popusta na povratna putovanja iz bilo kojeg kolodvora/stajališta u Hrvatskoj, a uz predočenje karte za vlak, ulaznice za klizalište mogu kupiti po povoljnijim cijenama. Više informacija o ponudi možete pronaći na https://www.hzpp.hr/klizaliste-ledeni-park-u-zagrebu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje