VIS_Promotex
VIS_Promotex
VIS_Promotex
VIS_Promotex

Nogometaši Varaždina u subotu, 15. veljače, u 15 sati igraju utakmicu 22. kola 1. HNL protiv Intera.

Riječ je o susretu momčadi s dna ljestvice. Varaždinci su zadnji, dok Inter drži osmo mjesto Lige. Varaždinci protiv Intera ulaze s mnogo motiva, a novi trener Samir Toplak sigurno ih je probudio.

– O Interu znam sve. Oni su u psihološkoj prednosti, no potpuno sam fokusiran na svoju momčad. Jednostavno dosad nisu bili ekipa – svaki je za sebe igrao. Također, imali su pognute glave. Nakon dva dana, konačno se smiju na treningu. Moraju uživati u nogometu jer to je najljepši posao na svijetu. Sav pritisak stavio sam na sebe jer ću se s njim ja lakše nositi nego oni, a na mojim igračima je da ispune sve moje zahtjeve protiv Intera pa rezultat neće izostati– rekao je Toplak koji je označio utakmicu s Interom, kao i ostalim konkurentima za ostanak, vrlo važnom.

– To su dupli bodovi. Znam koliko znači pobjede protiv izravnih konkurenata, no idemo utakmicu po utakmicu.  Važno mi je da se ekipa ustabili, ima glavu i rep do reprezentativne pauze u ožujku. Tada će se već vidjeti moja trenerska ruka. Onda nam dolaze Istra i Inter i tada moramo biti u punoj formi – zaključio je Toplak.

Komentari

Komentara

loading...