Pred nogometašima Varaždina je lokalni derbi protiv Slaven Belupa. Susret 33. kola 1. HNL igra se na stadionu Varteksa u subotu, 4. srpnja, u 21.05 sati.

– Uvijek su to zanimljive utakmice. Dolaze nam dragi susjedi iz Koprivnice u dobrom raspoloženju nakon uvjerljive pobjede protiv Istre. U dobrom su tonusu i vide svoju šansu za bodove u Varaždinu – rekao je Samir Toplak, trener Varaždina.

Njegova momčad u prošlom kolu doživjela je poraz od Lokomotive od 2:0, čime je prekinut niz Varaždina od četiri utakmice bez poraza.

– Moramo biti prezadovoljni. Na korak smo do ostanka u ligi i neću raditi nikakav pritisak. Idemo odigrati jednu rasterećenu utakmicu s više rizika prema naprijed – dodao je Toplak.

Naime, u tri dosadašnja prvenstvena dvoboja između Varaždina i Slaven Belupa sva tri su završila bez pobjednika. Jednom je bilo 1:1, a dva puta 0:0.

– Ma neka i četvrti put bude neriješeno, no da padne više golova zbog publike – rekao je kroz smijeh Toplak koja je istaknuo najjače karike Farmaceuta.

– Oni su automatizirali sustav. Ekipa kojoj se stvara vrlo malo prilika, a vrlo su opasni u prekidima. Krstanović je još uvijek ubojit u napadu, a ako daš igrati Bačaliću – Grgiću, onda si u problemu – zaključio je Toplak kojem su svi igrači na raspolaganju za subotnji dvoboj.

Komentari

Komentara