Povežite se s nama

Sport

Tradicionalni turnir u Graberju

Objavljeno:

- dana

BEJZBOL

U 8. dvoranskom bejzbolskom turniru Vindija Indoor 2015. u Varaždinu se organizaciji BK Vindija, u dvorani “Graberje” okupilo 150 dječaka, trenera i roditelja iz Hrvatske, Srbije, Slovenije i Mađarske.

 Uz domaćina BK “VINDIJA” i BK “VINDI ISO SPORT” nastupili su klubovi BK “OLIMPIJA’83” iz Karlovca, BK “NOVI ZAGREB” iz Zagreba, BSK “NOVI SAD” iz Srbije, BC “REDS” iz Mađarske i BSD “ZAJČKI”, Ljubljana i BSD “JEŽICA”, Ljubljana iz SLovenije. Turnir je odigran po nešto modificiranim pravilima u kojima je i trener kao bacač aktivni dio utakmice. Nakon ukupno čak šesnaest odigranih utakmica, konačni poredak bio je:

BSK “Novi Sad”, Novi Sad – SRB
BK “Vindija”, Varaždin – CRO
BSD “Ježica”, Ljubljana – SLO
BSD “Zajčki”, Ljubljana – SLO
BC “Reds”, Budapest – Hun
BK “Olimpija’83”, Karlovac – CRO
BK “Vindi Iso-Sport”, Varaždin – CRO
BK “Novi Zagreb”, Zagreb – CRO

 

A ponajbolji pojedinci turnira bili su:

MVP – Novi Sad- Stefan Žikić

BATTER- Vindija- Lekić Anton

FIELDER- Ježica- Sofia Ganić

ROOKIE- Zajčki- Tjaša Knez

 

Bio je ovo odličan uvod u novu natjecateljsku sezonu, nakon što su prošle godine članovi varaždinske “Vindi Iso Sport Škole Baseballa” osvojili naslov prvaka u konkurenciji mladeži, i viceprvaka u kadetskoj.

 

Izvor:
Foto:

Sport

Rukometašice Koke ispale u četvrtfinalu Hrvatskog kupa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Rukometašice Koke u srijedu, 27. ožujka u varaždinskoj Areni u četvrtfinalu Hrvatskog kupa ugostile su Dugo Selo ’55, a slavile su gošće s 29:24.

Bolje su u susret ušle gošće u 10. minuti vodile su 5:3, no do 15. minute Kokice su napravile seriju 4:0 i povele 7:5. U 23. minuti Varaždinke su posustale i do odlaska na odmor nisu postigle ni pogotka. Gošće su serijom 5:0 okrenule i na odmor otišle se prednošću od 13:10.

U drugom dijelu rukometašice Vladimira Canjuge uspjele su stići samo na minus jedan, ali snage za preokret nisu imale. Rukometašice iz Dugog Sela slavile su na kraju s plus pet.

Kod Varaždinki najraspoloženija je bila Lucija Jandrašić s 12 golova.

Nastavite čitati

Sport

Odbojkaši Cratis Varaždina završili sezonu u Superligi

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Odbojkaši Cratis Varaždina završili su sa sezonom. U drugom utakmici četvrtfinala razigravanja za prvaka Superlige poraženi su od osječke Murse 3:0.

Varaždinci su bili bolji u prvom dijelu prvog seta, vodili 14:12, no domaćin s 5 poena u nizu okreće rezultat u svoju korist. Varaždinci su priprijetili i u finišu prvog seta, ali nakon 24:24 dva posljednja poena osvajaju domaćini. I u drugom setu Varaždinci vode, do 13:11, onda Mursa radi seriju 4:0 i preuzima vodstvo. Kod 21:19 tri poena u nizu rade domaći i osvajaju set s 25:20, baš kao i treći, u kojem su gosti tek tri puta imali pozitivan rezultat.

Međimurski Centrometal uspio je izboriti polufinale pobjedom protiv Marsonije 3:1 u setovima.

Međimurce u polufinalu čeka susret protiv zagrebačke Mladosti, dok će Mursa na noge Riboli Kaštela.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje