Povežite se s nama

Međimurje

Trash&Burn: ove subote promocija pin-up kalendara i sajam originalnih poklona

Objavljeno:

- dana

Trash&Burn miting američkih automobila je ove subote, 8. prosinca, u prostorima Metalac industrial bara od 20 sati domaćin 2. zimskog „Kustom Art Festivala“.

Uz već tradicionalnu promociju novog pin-up kalendara koji je nastao na ljetnome mitingu u Svetom Martinu na Muri i koji krase pin-up ljepotice na 12 stranica, bit će predstavljeni i kustom umjetnici na čijim će štandovima posjetitelji moći pronaći mnoštvo originalnih stvari koje mogu poslužiti kao idealni pokloni za predstojeće blagdane.

– Slike, odjeća, nakit, časopisi, vinilne ploče, izložba unikatnih kustom bicikala, motora, stolica, a posjetitelji će moći vratiti se kući i s novom tetovažom ili frizurom jer nam u goste dolaze i majstori tetoviranja, kao i pravi brijač s „barber shopom“ – poručuju organizatori.
Za glazbenu podlogu zadužena su dva rockabilly i psychobilly benda iz Slovenije te DJ-evi. Ulaznica iznosi 25 kuna, no ako kupite Trash&Burn kalendar, ulaz je besplatan.

Međimurje

Prijevremeni izbori za župana Međimurske županije 28. studenoga

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Pred Vladom se danas našla i Odluka o raspisivanju prijevremenih izbora za župana i zamjenika župana Međimurske županije.

Za dan provedbe izbora određuje se nedjelja, 28. studenoga 2021. godine.

Ova Odluka objavit će se u Narodnim novinama, a stupa na snagu 28. listopada.

Nastavite čitati

Međimurje

U petak, 22. listopada, PUM provodi operativnu akciju “Četiri ubojice u prometu”

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

U petak, 22. listopada, od 14 do 22 sata policijski službenici svih policijskih postaja na području Policijske uprave međimurske provest će aktivnosti iz operativne akcije “Četiri ubojice u prometu”.

Akcija je usmjerena na sprječavanje prekršaja iz tzv. grupacije “četiri glavne ubojice u prometu” (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel), dok će se posebna pozornost obratit na ponavljače (recidiviste) teških prometnih prekršaja.

Promet će se nadzirati na većem broju lokacija diljem Međimurske županije, a u poduzimanje najavljenih aktivnosti uključit će se svi raspoloživi ljudski i tehnički potencijali (uređaji za utvrđivanje stupnja alkoholiziranosti, stacionarni i mobilni uređaji za mjerenje brzine, presretači i dr. tehnička sredstva).

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje