Povežite se s nama

Sponzorirani

TreeDent – klinika s nizom stomatoloških usluga i programom za suzbijanje straha kod najmlađih

Objavljeno:

- dana

U centru Varaždina dr. dent. med. Mihaela Salaj Žužul otvorila je novi Dentalni centar „TreeDent“ s jedinstvenom ponudom stomatoloških usluga.

– Ideja se rodila prvenstveno zahvaljujući ekonomskoj situaciji, razmišljali smo hoćemo li otići van ili ostati u Hrvatskoj. Ipak smo radi djece odlučili da ostanemo u Hrvatskoj i započeli priču s privatnim biznisom. S obzirom na to da sam jedan od pokretača jednog startup-a u Varaždinu, bio je logičan odabir da krenemo u tom smjeru. Od ideje do realizacije ovog projekta prošla su samo četiri mjeseca. Zbog ekonomske situacije uzrokovane koronavirusom imali smo sreće s prostorom koji se nalazi u centru grada, na atraktivnoj lokaciji – rekao je prokurist Stjepan Žužul, dodavši da su u proteklom razdoblju dogovorene i suradnje s vanjskim suradnicima kako bi novootvoreni dentalni centar korisnicima mogao ponuditi cijeli niz najkvalitetnijih stomatoloških usluga.

RTG centar

Uz osnovne, Dentalni centar „TreeDent“ pacijentima tako nudi i usluge oralne kirurgije i ortodoncije te posjeduje vlastiti RTG centar. Vrlo malo klinika objedinjuje ove djelatnosti, točnije „TreeDent“ je tek druga takva klinika u Varaždinu, a ono što je dodatno izdvaja od drugih je program za djecu i mlade koji je u pripremi.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je 53815-88720-637442422311900538TreeDent6.jpg

– Kupili smo Green CBCT Vatech Pax – i3D uređaj za skeniranje, s kojim se mogu raditi kompleksni zahvati, ugradnja implantata i može se dati detaljnija kompjutorska analiza. Pristup s kojim mi ulazimo u samu dijagnostiku i kasnije liječenje je da se napravi kvalitetna dijagnostika, odnosno kompletno stanje pacijenta, i to softwareskom analizom uz točno pogođenu terapiju i s prijedlogom boljih tretmana. Usmjerili smo se na trendove kakvi su u razvijenijim zemljama pa smo se odlučili na kupnju tog uređaja koji je dobio nagradu za istraživanja za opremu u dentalnoj medicini zbog svoje kvalitete i brzine, ali i najniže razine zračenja, zbog čega je pogodan i za slikanje najmlađih uzrasta, odnosno djece – istaknuo je Žužul, dodavši da će za djecu biti pripremljen i program pedodoncije, odnosno posebnih metoda rada za najmlađe koji iziskuju posebnu posvećenost.

Program prilagodbe za djecu novitet je na tržištu, govori Žužul, nakon kojeg će dijete moći ući u bilo koju ordinaciju odraditi stomatološke usluge bez stečenih trauma, kao što je to najčešće slučaj.

Nobel Biocare implantati

Direktorica i vodeća stomatologinja klinike je dr. dent. med. Mihaela Salaj Žužul. Konstantna edukacija putem seminara i tečaja ono je čemu teži, a ne propušta ni priliku za uvođenje novih usluga i zahvata, kao ni iskoristiti svaku mogućnost za kupnju najnovijih uređaja. Objasnila je tako i koje su prednosti Nobel Biocare implantata, trenutno najkvalitetnijih na tržištu, koji nude doživotnu garanciju.

– Želimo upoznati korisnike s time da nakon što se postave implantati, na njih se vijčano ušarafe krunice, umjesto dosad najpopularnije prakse cementiranja. Na taj se način u slučaju eventualnih oštećenja krunice cijeli most i krunica mogu odšarafiti te se šalju u laboratorij na popravak i potom vrate pacijentu. S druge strane, cementiranje, koje još uvijek nije napuštena praksa, je problematično jer pritom postoji opasnost od zasadnog cementa oko implantata i kao posljedica može nastati upala, periimplantitis – objasnila je dr. dent. med. Salaj Žužul, dodavši da je, osim toga, cementiranje trajni rad koji se u slučaju potrebe mora prepiliti i baciti te pacijent mora platiti novi rad.

– Svojim pacijentima želimo ponuditi kvalitetu kod tih implantata, a Nobel Biocare daju doživotnu garanciju – bilo što da se dogodi s tim implantatom, kirurg ga vadi besplatno, šalje u Nobel, dobiva se novi i ugrađuje. Važno nam je i da je kirurg nježan, komunikativan i da kod postavljanja implantata nema komplikacija – ističe Salaj Žužul, uz napomenu da je u planu za budućnost kliniku obogatiti za usluge estetskih zahvata poput hijaluronskih filera i botoxa.

Sponzorirani

Kako do novca uz pomoć zlata?

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Vremena su danas prilično izazovna. Svakim danom svjedočimo sve većim poskupljenjima a mnogim je obiteljima sve teže dočekati iduću plaću. U međuvremenu treba platiti režije, hranu i svakodnevne potrepštine. Djeci je svako toliko potrebna nova odjeća i obuća, a školske i vanškolske obaveze također pritišću kućni budžet.

Svaka se obitelj na svoj način suočava s mnogobrojnim financijskim izazovima. „Sve je poskupilo, a plaće su nam ostale iste!“ žale nam se i stanovnici Varaždina.  „Još nekako i izguramo do kraja mjeseca, ali neki veći troškovi predstavljaju problem“ – kazuje naša sugovornica. „Evo ovaj mi je mjesec potrebno dodatnih 5000 kuna za popravak automobila. On mi je nužno potreban zbog odlaska na posao, ali mi „fali“ do iduće plaće“ – dodaje.

Kaže kako ju prijateljice nagovaraju da proda zlatni nakit kojeg ne nosi. Neke od njih su tako u poslovnici za otkup zlata brzo i jednostavno došle do potrebnog novca. No, ona najradije svoj nakit ne bi prodavala. „Neke zlatne lančiće baš često nosim, a nekoliko narukvica i dva prstena draga su mi uspomena od majke i pokojne bake.“ – kaže i dodaje kako vjeruje da će dosta brzo moći doći do tih potrebnih novaca, pa bi joj bilo žao zauvijek se odreći svog zlatnog nakita.

Zalog zlata se pokazao kao idealno rješenje ovog trenutnog financijskog raskoraka u kojem se našla naša sugovornica. Uslugu zaloga zlata nudi Auro Domus, najveća hrvatska tvrtka specijalizirana za trgovinu plemenitim metalima s poslovnicama diljem zemlje. Proces zaloga je vrlo jednostavan i brz, a uključuje besplatnu i neobvezujuću procjenu zlatnog predmeta.

Stoga je ova Varaždinka posjetila poslovnicu Auro Domusa na adresi Ivana Gundulića 7. Bila je zadovoljna dobivenom ponudom te je odmah na licu mjesta, nakon potpisa ugovora, dobila gotovinu. Od isplaćenog iznosa uplatila je rezervaciju svojih zlatnih predmeta, koji su ostali u  Auro Domusu na osiguranoj pohrani. „Rekli su mi da se po svoj nakit mogu vratiti i otkupiti ga natrag do dogovorenog roka, odnosno kad budem željela.“  – objašnjava. „Vjerujem da ću do potrebnog novca doći u predviđeno vrijeme, pogotovo zato što su ti rokovi fleksibilni. Na ovaj će način moje drage uspomene ostati u mom vlasništvu, a uz njihovu sam pomoć uspjela brzo i jednostavno doći do prijeko potrebne gotovine“ – zadovoljno zaključuje.

Za sve informacije vezane uz zalog zlata možete posjetiti najbližu poslovnicu Auro Domusa, nazvati besplatni broj telefona 0800 73 72 ili poslati upit na [email protected].

Nastavite čitati

Sponzorirani

Kraljevske slastice d.o.o. traže radnike

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Tražite posao? Mi zapošljavamo!

Otvorena radna mjesta:

1. Skladištar/ka:

Mjesto rada: Donji Vidovec

Broj traženih radnika: 1

Uvjeti:

– Plaća: 6000 kn

– Prijevoz: u cijelosti

– Smjena: 2 smjene (prijepodne/poslijepodne)

2. Pomoćni radnik/ca u proizvodnji slastica:

Mjesto rada:  Donji Vidovec

Broj traženih radnika: 2

Uvjeti:

– Plaća: 4500 kn

– Prijevoz: u cijelosti

– Smjena: 2 smjene (prijepodne/poslijepodne)

Ukoliko želite postati dio našeg tima, možete se javiti na broj: 098/419-457, mail: [email protected] ili osobno na adresu Bistrička 35, Donji Vidovec.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje