Povežite se s nama

Život i društvo

Trgovačkom centru Lumini dodijeljen Covid – 19 Compliant certifikat

Objavljeno:

- dana

Nakon detaljne procjene i pregleda Trgovačkog centra Lumini, neovisna tvrtka Safe Shopping Centers sa sjedištem u Švedskoj dodijelila je Trgovačkom centru Lumini certifikat Covid – 19 Compliant.

Certifikat je potvrda da Lumini radi u skladu s najvišim međunarodnim standardima i smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije.

– U prvom planu nam je uvijek sigurnost vas, naših posjetitelja, zakupaca i zaposlenika te nam je želja da se ni u jednom trenutku ne osjećate ugroženo već sigurno. Međunarodni certifikat Covid-19 Compliant je potvrda da smo poduzeli sve potrebne mjere za sigurno funkcioniranje centra u vrijeme pandemije te da je osigurano strogo pridržavanje istih. Vidimo se u centru Lumini! – poručili su iz ovog Trgovačkog centra.

Međimurje

FOTO Tjedan kolektivne sadnje stabala u Dječjem vrtiću “Potočnica” Mala Subotica

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

I ove je godine Dječji vrtić Potočnica sudjelovao je u nacionalnoj kampanji “Tjedan kolektivne sadnje stabala u Hrvatskoj 2021.” koji se održava u razdoblju od 1. – 7. ožujka.

Inicijativa “Zasadi drvo, ne budi panj!” pokrenuta je s idejom da svatko može zasaditi stablo i tako pridonijeti poboljšanju vlastite životne sredine, ujedno i borbi protiv klimatskih promjena. Želi se potaknuti građane, udruge, tvrtke i ustanove da diljem Hrvatske zasade što više stabala i time istaknu važnost i dobrobit drveća i zelenila.

Vrtni centar Iva Štefanec i Rasadnik Žižek Sveta Marija velikodušno su donirali Dječjem vrtiću sadnice kupine, maline, smokve i jasena. Djeca su zajedno sa svojim odgojiteljicama, ravnateljicom i općinskim načelnikom zasadili sadnice u dvorištu vrtića.

Nastavite čitati

Život i društvo

Policija će u ponedjeljak, na Međunarodni dan žena, darivati uzorne vozačice

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

U ponedjeljak, 8. ožujka, od 9 do 14 sati, povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, na prometnicama Varaždinske županije policijski će službenici provesti preventivno – represivnu akciju „Cool je biti uzorna vozačica“.

Tom će se prilikom svi sudionici u prometu, koji se zateknu u prekršajima, procesuirati sukladno zakonskim propisima.

Sve kontrolirane žene, bilo u svojstvu vozačice ili putnice u vozilu, darivat će se privjeskom, dok će se prve četiri zatečene vozačice, koje u zadnjih deset godina nisu evidentirane kao počiniteljice prometnih prekršaja, darivati poklon paketima.

Nastavite čitati