Varaždinska građanska garda s posebnim zadovoljstvom najavila je novi glasni pucanj na Starome gradu, koji će u subotu, 10. kolovoza, u podne izvesti triatlonka Karla Čović.

– Varaždinka Karla Čović, triatlonka, prema mojim shvaćanjima „nadžena“. Prva Hrvatica koja je uspjela proći peterostruki Ironman, triatlon natjecanje koje se smatra jednim od najekstremnijih, a Karla Čović prva je Hrvatica koja ga je uspjela završiti. Za natjecanje u Austriji prošla je 19 kilometara plivanja, 900 kilometara bicikliranja te 211 kilometara trčeći. Za sve ovo trebalo joj je samo 137 sati! Ranije ja Karla „odradila“ dvostruki i trostruki Ironman, ali peterostruki?! Uz sva dužna poštovanja, tolike kilometre jedva da ću odraditi do kraja života! Karla je dokaz da žene mogu sve, pa i više od toga – naveo je zapovjednik, poručnik Dražen Loparić.

Varaždinska građanska garda ovim glasnim pucnjem želi „skinuti kapu do poda“ Varaždinki Karli i poželjeti joj još mnogo kilometara, uspjeha i prije svega osobnog zadovoljstva.

Komentari

Komentara

loading...