Povežite se s nama

Nogomet

U 2. kolu 3. HNL Sjever Varaždin – Croatia 1:1 (0:0)

Objavljeno:

- dana

NOGOMET

U susretu 2. kola 3. HNL Sjever NK Varaždin je na svom stadionu odigrao 1:1 (0:0) s ekipom NK Croatia Grabrovnica.

Gosti su se predstavili kao iskusna ekipa koja je prošle sezone skupila 36 bodova i natjecanje završila na 4. mjestu, odmah iza ludbreške Podravine.
Susret je počeo terenskom inicijativom varaždinskih nogometaša kojima se pridružio i Neven Vukman, nakon uspješno provedene registracije. Već u 13. minuti 300-tinjak gledatelja skočilo je na noge ali iz gužve u petercu loptu u gol gostiju iz Grabrovnice nisu uspjeli ugurati ni Kaniški ni Režić. Slijede izgledne prilike za Kaniškog glavom,  Matejaša i Vukmana ali golman Croatije je uvijek bio siguran i na mjestu. Svoje prilike imali su i gosti ali ostaje dojam da su Varaždinci trebali iskoristiti barem jednu os svojih prilika.
U drugom dijelu Varaždinci su istrčali bez Vukmana a na obje strane izmjenjuju se prilike. Slijedi u 69. minuti hladan tuš za domaće nogometaše, korner je izveo jedan od najiskusnijih nogometaša iz Croatie Vedran Celiščak a Matija Miloš iz buketa igrača glavom pogađa nebranjeni dio Težakovog gola. Varaždinci nastavljaju s napadima a ulaze Branilović i Spasić umjesto Matejaša i Kaniškog. Sredinom drugog dijela Rog je bio u dvije izgledne prilike kao i Roginić ali rezultat se još ne mijenja. Tada, u 81. minuti Spasić  uz pomoć vratara Croatie Zdelara donosi izjednačujući pogodak. Spasić je loše zahvatio loptu koju mu je servirao Režić u šesnaestercu te vratar je Zdelar brzo htio uhvatiti loptu i proslijediti je svojim igračima za protunapad te je loše uhvatio loptu koja mu kroz noge prolazi u gol. Do kraja utakmice još nekoliko zanimljivih akcija a Spasić je moga donijeti i pobjedu Varaždinu u posljednjoj minuti kada Zdelar ponovo čini grešku u prihvaćanju lopte. 

 

Izvor:
Foto:

Nogomet

Odlična Lara Hraščanec

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

TENIS

Mlada tenisačica TK Varaždin 1181 Lara Hraščanec odlično je počela ovogodišnje nastupe. 

Na dvoranskom Prvenstvu Hrvatske za tenisačice do 12 godina osvojila je visoko 3. mjesto. Nakon pobjeda nad Zagrepčankama Sokolović, Kasalo i Kos u finalu je izgubila od državne prvakinje do 12 godina Noe Krznarić.
Lara je nastupila i u igri parova zajedno s Kornelijom Hunčak. U toj kategoriji osvojila je 2. mjesto.
Odličnim nastupima na ovom, ali i prijašnjim turnirima, Lara se kandidarala za jedno od mjesta u reprezentaciji za taj uzrast.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Nogomet

Vrijedna pobjeda Varaždinaca u Rijeci

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

RUKOMET

U 11. kolu Premijer lige rukometaši GRK Varaždin 1930 izborili su pobjedu nad ekipom Zameta u Rijeci rezultatom 26:24, nakon vodstva Riječana na poluvremenu 14:11.

“Teško izborena pobjeda.”  zajednička je izjava i i grača i trenera nakon utakmice sa ekipom Zameta. Varaždinci nisu ušli dovoljno koncentrirano u susret i domaćin je to odmah iskoristio. Mlada ekipa Zameta s nekoliko iskusnijih igrača pokazala je da je željna igre i nadmetanja, te su s puno htijenja natjecari Varaždince na pogreške. U drugom dijelu varaždinski redovi su se posložili, obrana je počela funkcionirati na visokom nivou i rezultat se polagano okretao, opet zahvaljujući sve boljem napadu. Na kraju je dobra igra cijelog kolektiva donijela prevagu i nove bodove na kontu Varaždinaca koji i dalje drže vrh prvenstvene ljestvice s 20 osvojenih bodova.

U sljedećem kolu u Varaždin dolazi petoplasirana ekipa Gorice.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje