Povežite se s nama

Crna kronika

U Čakovcu kod mladića pronađeno 56 grama marihuane, 17 grama amfetamina i tablete

Ilustracija

Objavljeno:

- dana

U srijedu, 27. listopada, u Ulici Tome Bratkovića u Čakovcu policijski službenici Policijske uprave međimurske pristupili su provjeri identiteta za dvije muške osobe, za koje je utvrđeno da se radi o 21 i 26-godišnjacima, priopćila je PU međimurska.

Prilikom postupanja od 21-godišnjaka oduzeta je biljna materija nalik na opojnu drogu marihuanu težine 53,9 grama, dok je od 26-godišnjaka oduzeta bijela praškasta materija nalik na opojnu drogu amfetamin težine 17,1 grama, biljna materija nalik na opojnu drogu marihuanu težine 2,1 grama i dvije tablete nepoznatog kemijskog sastava težine 0,4 grama.   

Preliminarnim testiranjem dobivena je pozitivna reakcija na prisutnost opojne droge, dok će oduzeti predmeti biti proslijeđeni u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić u Zagrebu na toksikološko vještačenje.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju.

Crna kronika

Lopov obitelji iz Malog Bukovca ukrao auto da bi se odvezao do Austrije

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Sreću u nesreći imala je vlasnica golfa iz Malog Bukovca nedaleko od Ludbrega.

Naime, njoj je netko prošloga petka ukrao automobil, koji je pak misteriozno pronađen sljedećega dana, ali u stranoj državi.

U Nazorovoj je ulici iz garaže, koja se nalazi u dvorištu obiteljske kuće, ukraden golf koji je već idućeg dana pronađen napušten na autocesti A-9 u blizini Graza. Pronašli su ga austrijski policajci, a dok se ne pronađe ovaj neobični lopov, motivi krađe, ali i napuštanje automobila ostat će tajna.

Golf je, izgleda, kradljivcu poslužio kao besplatno sredstvo prijevoza u smjeru zapadne Europe. Spomenuti automobil u vlasništvu je obitelji Golec iz Malog Bukovca, a više pročitajte u priči Podravskog lista.

Nastavite čitati

Crna kronika

Breznički Hum: policija zatekla i uhvatila 35-godišnjaka u provali

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 35 godina iz Brezničkog Huma.

Sumnja se da je jučer, 25. studenoga, oko 21.40 u Brezničkom Humu provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 86-godišnjakinje u kojoj je zatečen i uhićen od strane policijskih službenika.

Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su protiv osumnjičenog podnijeli kaznenu prijavu za kazneno djelo teške krađe provaljivanjem.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje