Povežite se s nama

Crna kronika

U Cerju Tužnom autom sišao s ceste i završio u dvorišnoj ogradi

Objavljeno:

- dana

Ozlijeđen 33-godišnkak

U Cerju Tužnom jučer, 21. studenog oko 18.25 sati, u jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći.

Muškarac starosti 33 godine upravljao je osobnim vozilom županijskom cestom iz smjera Tužnog u smjeru državne ceste D-35. Dolaskom u mjesto Cerje Tužno u vožnji nije koristio isključivo kolnik i nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, te je prešao u desno na meku površinu gdje je prednjim djelom vozila udario u dvorišnu ogradu vlasništvo 72-godišnjaka.

 Vozač je ozlijeđen i medicinsku pomoć mu je pružena na mjestu događaja od liječnika Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane. 

Izvor:
Foto: ilustracija

Crna kronika

Bosanac koji je kod Varaždina prodavao koku po 40.000 eura za kilogram, sada sjedi u zatvoru

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 5. kolovoza provelo prvo ispitivanje državljanina Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine (1982.), uhićenog na području Dubrovačko-neretvanske županije, i donijelo rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenika zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Naime, postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 40-godišnjak u ožujku i travnju 2022. godine, nudio na prodaju tri kilograma kokaina po cijeni od 40.000,00 eura po kilogramu, a potom u dva navrata, u mjestu kraj Varaždina, prodao ukupno 200 grama kokaina za 9.700 eura.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila okrivljenom 40-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Nastavite čitati

Crna kronika

Varaždin: podignuta optužnica protiv 66-godišnjaka zbog bludne radnje, zlostavljanja na poslu…

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je u četvrtak, 11. kolovoza, podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1956.) zbog počinjenih kaznenih djela bludne radnje, spolnog uznemiravanja i zlostavljanja na radu.

Optužnicom se okrivljenog 66-godišnjaka tereti da je od lipnja 2018. do srpnja 2020. godine, u službenim prostorijama jedne jedinice lokalne samouprave na području Varaždinske županije, kao čelnik tijela te jedinice lokalne samouprave, koristeći svoj položaj, u više navrata tijekom radnog vremena počinio bludnu radnju nad zaposlenicom (1990.).

Okrivljenika se tereti da je od rujna do studenog 2021. godine, u istom svojstvu, spolno uznemiravao drugu zaposlenicu (1986.) kojoj je nadređen i uznemiravao ju na radu čime je narušio njezino zdravlje.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje