Povežite se s nama

Crna kronika

U Cerju Tužnom autom sišao s ceste i završio u dvorišnoj ogradi

Objavljeno:

- dana

Ozlijeđen 33-godišnkak

U Cerju Tužnom jučer, 21. studenog oko 18.25 sati, u jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći.

Muškarac starosti 33 godine upravljao je osobnim vozilom županijskom cestom iz smjera Tužnog u smjeru državne ceste D-35. Dolaskom u mjesto Cerje Tužno u vožnji nije koristio isključivo kolnik i nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, te je prešao u desno na meku površinu gdje je prednjim djelom vozila udario u dvorišnu ogradu vlasništvo 72-godišnjaka.

 Vozač je ozlijeđen i medicinsku pomoć mu je pružena na mjestu događaja od liječnika Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane. 

Izvor:
Foto: ilustracija

Crna kronika

Kod mladog Ivančanina nađena 52 grama amfetamina

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

droga amfetamin PU međimurska1
Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićem starosti 22 godine.

Sumnja se da je kod sebe ilegalno posjedovao 52 grama bijele praškaste materije nalik na opojnu drogu.

Vještačenjem praškaste materije u Centru za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ utvrđeno je da se radi o kemijskoj drogi amfetamin, javila je policija.

Policijski službenici su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog podnijeli kaznenu prijavu za kazneno djelo neovlaštena proizvodanja i promet drogama nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Crna kronika

Lopov ukrao dječja kolica vrijedna nekoliko tisuća kuna

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U ponedjeljak, 17. travnja, u poslijepodnevnim satima na parkiralištu uz nasip akumulacijskog jezera HE Dubrava kod naselja Oporovec nepoznati počinitelj ukrao je dječja kolica koja je vlasnik ostavio pokraj svog osobnog automobila i otišao u šetnju nasipom.

Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja kaznenog djela podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati