Povežite se s nama

Život i društvo

Glazbeni spektakl u Cestici 12. veljače: bogati program priredbe “Kaj vu duši”

Objavljeno:

- dana

Koncert

Radio Kaj i Općina Cestica i ove godine organiziraju koncert Kaj vu duši. 

U Sportskoj dvorani će 12. veljače  nastupiti Kavaliri, Rajko Suhodolčan, Valentina Geci Koren, Višnjički tamburaši i mnogi drugi. 

Koncert, čiji je domaćin načelnik Cestice Mirko Korotaj počinje u 19 sati, a ulaz je besplatan. 

 

 

Izvor:
Foto:

Život i društvo

Policija će 14. svibnja pojačano nadzirati kamione i autobuse

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U vremenu od 10. do 16. svibnja 2021. godine, na području zemalja Europske unije, sukladno aktivnostima organizacije ROADPOL-a, provodit će se ciljane aktivnosti vezane uz nadzor teretnih automobila i autobusa.

Tijekom ove aktivnosti policijski će službenici pojačano nadzirati promet teretnih vozila i autobusa.

U petak, 14. svibnja, provodit će se ciljana akcija nadzora vozača navedenih skupina vozila, javila je varaždinska policija.

Nastavite čitati

Život i društvo

Varaždinske Toplice uskoro domaćin okupljanja uspješnih hrvatskih poduzetnica

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varaždinske Toplice uskoro će biti, ukoliko će to dopuštati epidemiološka situacija u zemlji, domaćin okupljanja uspješnih poduzetnica iz cijele Hrvatske.

Riječ je o B2B susretu poduzetnica Hrvatske u organizaciji Centra poduzetnica i Grada Varaždinskih Toplica.

Na taj način Varaždinske Toplice bit će jedan od šest gradova domaćina spomenutih susreta nakon što je prvo izdanje održano u utorak u Gospiću.

– U cilju prevladavanja posljedica koje je korona kriza ostavila i duboko ostavlja na hrvatsko gospodarstvo, posebno poduzetništvo u žena, u Gospiću je održan prvi od ukupno šest planiranih ovogodišnjih B2B susret poduzetnica Hrvatske – najavila je predsjednica Centra poduzetnica Zrinka Peharec, koja je konstatirala da se nakon stanke uzrokovane pandemijom Centar poduzetnica vraća svojim aktivnostima, promociji i podršci poduzetnicama i poduzetnicima, a sve to s programskim naglaskom na tržišni opstanak u doba korona krize.

Okupljene u Gospiću pozdravila je i gradonačelnica Varaždinskih Toplica, Dragica Ratković, čestitajući svim poduzetnicima koje se u ovim teškim vremenima bore da opstanu na tržištu i da prežive krizu.

– Ova je korona pokazala da se poduzetnice mogu nositi i u najtežim situacijama. Vidjeli smo da puno toga možemo odraditi, posebice digitalizirano, za što nismo ni slutili do nedavno da možemo. Korona nam je dala priliku za novi kreativni, digitalni početak. Podržavam ovakva događanja, smatram da ih treba i više, da ljudi izađu iz “čahure” u koju ih je gurnula korona, da se oslobode, da prevladaju strah, da nauče živjeti u novonastalim prilikama, da živimo s koronom i da uspješno poslujemo čak i uz koronu. Vidimo se u Varaždinskim Toplicama – komentirala je i pozvala Ratković na drugi B2B susret u Varaždinskim Toplicama.

Dodajmo da se u Gospiću nazočnima obratio i Holger Haibach, direktor ureda Zaklade Konrad Adenauer za Hrvatsku i Sloveniju, kao glavni pokrovitelj B2B susreta Hrvatske. Istaknuo je zadovoljstvo što se unatoč korona krizi nastavljaju ovi susreti.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!