Povežite se s nama

Međimurje

U crkvi sv. Antuna Padovanskog u Čakovcu ovaj petak Božićni koncert, pjeva Čakovčanka Ivana Horvat Medić

Objavljeno:

- dana

29. prosinca u 19 sati

U crkvi sv. Antuna Padovanskog u Čakovcu u petak, 29. prosinca u 19 sati održat će se Božićni koncert.

Nastupaju članovi zbora „Josip Štolcer Slavenski“ Čakovec i Tamburaški orkestar „Stjepan Bujan Stipić“ Čakovec.

Dirigensti su prof.  Senka Bašek Šamec i prof. Tomislav Cvrtila, a solistica je Čakovčanka Ivana Horvat Medić iz Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku.

Svi zainteresirani moći će još malo uživati u božićnom raspoloženju od 19 sati, kada počinje koncert.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Božićni koncert Marka Tolje 16. prosinca u Prelogu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Božićni koncert u Prelogu ove će godine održati popularni Marko Tolja.

Marko Tolja jedan je od naših najboljih vokala i dobitnik brojnih glazbenih nagrada. Uz prepoznatljivi autorski pop repertoar, strastveni je zaljubljenik u swing glazbu. Program će biti ispunjen popularnim božićnim pjesmama, ali i njegovim uspješnicama.

Koncert će biti održan u četvrtak, 16. prosinca, s početkom u 19 sati. Ulaz je moguć samo uz ulaznicu, koja se može nabaviti svakog dana, od petka, 10. prosinca, u Upravi Grada Preloga, od 7 do 16 sati.

Koncert će biti održan sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske te će posjet koncertu biti moguć samo sa EU digitalnom COVID potvrdom uz obvezno korištenje medicinske maske ili maske za lice.

Nastavite čitati

Međimurje

U Murskom Središću djeca se družila sa svetim Nikolom

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Murskom Središću sveti Nikola svake godine posjeti djecu u vrtićima na području grada, no ove ih je godine dočekao u prostorima Centra za kulturu „Rudar“.

U zabavljanju vrtićara pomogli su mu glumci Dječjeg gradskog kazališta Čakovec svojom kazališnom predstavom za djecu „Pobuna igračaka“.

Interaktivna predstava razveselila je mališane, a nakon predstave ih je sveti Nikola darivao slatkišima i fotografirao se s njima.

– Budući da su jaslička djeca premala za odlazak u CZK, gradonačelnik Dražen Srpak odveo je svetog Nikolu k njima kako nitno ne bi bio uskraćen za darove ovog zaštitnika djece te je tako nastavljena tradicija darivanja najmlađih – poručili su iz Murskog Središća.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje