Grad Ivanec je danas objavio dodatne informacije o prvom Adventu u Ivancu i klizalištu koje će se postaviti ispred Gradske vijećnice.

Odvijat će se u strogom gradskom centru puna tri tjedna – od 15. prosinca ove do 6. siječnja iduće godine.

>> Prvi put manifestacija “Advent u Ivancu” s klizalištem u samom centru

– Manifestaciju organizira Grad Ivanec, čime se i mi pridružujemo veseloj zimskoj obitelji gradova koji za svoje građane u vrijeme adventskih, božićnih i novogodišnjih dana priređuju atraktivne blagdanske sadržaje. Ispred Gradske vijećnice bit će postavljeno klizalište od 250 m2 na kome će moći klizati svi koji žele – djeca, mladi i dakako, svi odrasli. Na klizalištu istovremeno može klizati 70 velikih i malih klizača. Klizaljke nećete trebati kupovati (osim ako to baš želite), jer moći ćete ih unajmiti na licu mjesta. Onima koji ne znaju klizati, a htjeli bi naučiti, na raspolaganju će biti škola klizanja. Među ostalim, očekuju vas lijepe blagdanske kućice u kojima ćete se moći zagrijati prigodnom ugostiteljskom ponudom i adventskim gurmanskim zalogajima te raznim blagdanskim ukrasima i suvenirima. Bit će također još nekih novih te oku i raspoloženju ugodnih sadržaja, no ostavimo ih da vas dodatno lijepo iznenade na dan otvaranja manifestacije (i klizališta) u nedjelju, 15. prosinca – objavio je Grad Ivanec na svojoj internetskoj stranici.

Zbog postavljanja klizališta zatvorit će se neke ulice u samom centru. Tako će od 7. prosinca za promet zatvoriti Trg hrvatskih ivanovaca od raskrižja Trga hrvatskih ivanovaca do ulice Rudolfa Rajtera, odnosno crkve. Promet će se do 14. siječnja odvijati obilazno – Ul. M. Maleza, Nazorovom, Varaždinskom i Rajterovom ulicom.

Komentari

Komentara