Povežite se s nama

Aktualno o koronavirusu

U Ivancu već proradio novopostavljeni kontejner za uzimanje brisova na COVID-19

Objavljeno:

- dana

Na parkiralištu kod Doma zdravlja Ivanec postavljen je kontejner u kome se od jučer, 3. studenog, suspektnim osobama uzimaju brisovi na virus COVID-19, objavio je Grad Ivanec.

– Pritom posebno naglašavamo da se na ovome punktu brisovi uzimaju isključivo osobama s određenim simptomima, a koje na testiranje upućuje njihov liječnik obiteljske medicine. Dakle, ovamo na testiranje dolaze samo osobe s uputnicom svog obiteljskog liječnika, dok se testiranje uz plaćanje ne može obaviti, već je takvu vrstu testiranja i dalje moguće obaviti samo u COVID ambulanti u Varaždinu – objašnjavaju iz Ivanca.

Brisovi se izimaju od ponedjeljka do petka od 16 do 19 sati.

S obzirom na pogoršanje epidemiološke situacije na području cijele Varaždinske županije, novi punkt za testiranje u Ivancu je otvoren radi smanjenja pritiska na COVID-ambulantu u Varaždinu.

Kontejner je postavio Dom zdravlja Varaždinske županije, komu je Grad Ivanec izdao suglasnost za postavu na neograničeno vrijeme, odnosno onoliko koliko će to biti potrebno.

Aktualno o koronavirusu

Varaždinska županija i koronavirus: 18 novozaraženih, broj aktivnih slučajeva je 87

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

doktor liječnik stetoskop

U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 18 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što je testirano 127 osoba, javio je 19. svibnja županijski Stožer.

U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su 24 osobe.

Oporavilo se 12 osoba i broj aktivnih slučajeva je 87.

Svi zainteresirani građani cijepiti se mogu u Zavodu za javno zdravstvo Varaždinske županije, u prostorima Epidemiološke djelatnosti u Ulici F. Galinca 3 u Varaždinu – zgrada Zavoda za hitnu medicinu, 3. kat, utorkom, srijedom i četvrtkom od 8 do 12 sati.

Nastavite čitati

Aktualno o koronavirusu

U varaždinskoj Bolnici zbog korone se liječi 25 osoba

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

koronavirus, korona, covid

U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 36 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što su testirane 184 osobe. 

U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 25 osoba.

Oporavila se 21 osoba i broj aktivnih slučajeva je 81.

Svi zainteresirani građani cijepiti se mogu u Zavodu za javno zdravstvo Varaždinske županije, u prostorima Epidemiološke djelatnosti u Ulici F. Galinca 3 u Varaždinu – zgrada Zavoda za hitnu medicinu, 3. kat, utorkom, srijedom i četvrtkom od 8 do 12 sati. 

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje