Povežite se s nama

Crna kronika

U Jalžabetu lopovi otuđili gorivo iz kamiona i radnog stroja

Objavljeno:

- dana

Drsko

U Varaždinskoj ulici u Jalžabetu od 8. do 9. veljače nepoznati je počinitelj otuđio više desetaka litara dizel goriva iz rezervoara više kamiona i jednog radnog stroja.

Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna, a policija traga za počiniteljem.

U Šenoinoj u Varaždinu tijekom noći, 9./10. Veljače provaljeno je u trgovinu i lopov je otuđio cigarete i novac. Visina materijalne štete će se utvrditi naknadno, dok će se protiv nepoznatog počinitelja podnijet će s kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Izvor: C&C Equipment
Foto: ilustracija

Crna kronika

FOTO U Varaždinu eksplodirao spremnik plina vozila, tri osobe prevezene u bolnicu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

U Vidovečkoj ulici u Varaždinu u srijedu, oko 15 sati došlo je do eksplozije spremnika plina u vozilu.

Dogodilo se to u Autoservisu Ivanek, a prilikom eksplozije tri osobe su ozlijeđene.

One su prevezene u varaždinsku Bolnicu.

Nastavite čitati

Crna kronika

U potok nedaleko Lepoglave isteklo oko 300 litara lož ulja

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Tijekom noći 4./5. prosinca u obiteljskoj kući u Donjoj Višnjici, došlo je do nekontroliranog istjecanja lož ulja iz spremnika koji se nalazi u podrumskom dijelu kuće.

Do istjecanja je došlo zbog plastičnog crijeva, koje se zbog nedavnog prethodnog korištenja radi istakanja, s oba kraja nalazilo zataknuto u otvor spremnika za lož ulje i koje je crijevo na neutvrđen način jednim krajem ispalo iz otvora na pod podrumske prostorije. Kroz isto je crijevo počelo istjecati gorivo iz spremnika te se potom razlilo po cijeloj podrumskoj prostoriji, a potom dalje preko odvodnog sifona na podu, otjecalo u odvodni kanal koji je na kraju povezan sa sabirnim šahtom za oborinske vode, javila je policija. Isti je šaht betonskom odvodnom cijevi povezan s potokom u koji se tako ulijevala mješavina vode i goriva.

Navedenim potokom nizvodno od mjesta ulijevanja došlo je do širenja isteklog goriva u pravcu Žarovnice, kroz područje zvano Velika Sutinska. Ukupno je isteklo oko 300 litara lož ulja.

O navedenom događaju izvještene su sve nadležne službe i inspekcije radi poduzimanja mjera iz njihove nadležnosti.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje