Povežite se s nama

Crna kronika

U jednoj noći provaljeno u dva ugostiteljska objekta u Sračincu

Objavljeno:

- dana

Policija je javila o dvije provale u Sračincu.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu odgovorne osobe jednog obrta, kojom prijavljuju da je nepoznati počinitelj od 24. do 25. kolovoza u Varaždinskoj ulici u Sračincu provalio u ugostiteljski objekt iz kojeg je otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna.

Također, zaprimili su prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuju da je nepoznati počinitelj u noći 25. kolovoza u Varaždinskoj ulici u Sračincu provalio u ugostiteljski objekt iz kojeg je otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovih kaznenih djela.

Crna kronika

U centru Varaždina ukradeni parfemi vrijedni 11.000 kuna, a u Ludbregu skupa alkoholna pića iz trgovine

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Na meti lopova ponovno su alkohol i parfemi, javila je varaždinska policija.

U ponedjeljak, 5. prosinca, oko 18 sati, u trgovini u Gospodarskoj ulici u Ludbregu, nepoznati je počinitelj otuđio više komada alkoholnog pića u vrijednosti od oko 1400 kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 2. prosinca, te u subotu, 3. prosinca, dvojica nepoznatih muškaraca ušla su u trgovinu na Franjevačkom trgu u Varaždinu te otuđili dvadesetak parfema, ukupne vrijednosti oko 11.000 kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja i ovog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Crna kronika

Općina Sračinec objavila video na kojem su lopovi ukrali adventske svijeće i nudi nagradu za informacije

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

S adventskog vijenca u centru Sračinca u subotu, 3. prosinca, nestala je svijeća.

Ekipa se dovezla autom i lagano u prtljažnik ubacila svijeću.

– Molimo sve koji imaju saznanja o kome se radi da to jave u Općinu Sračinec na telefon 042712110 ili na mail [email protected] U slučaju da informacija rezultira pronalaskom počinitelja, Općina Sračinec će za informaciju isplatiti primjerenu nagradu – stoji na Facebook stranici Općine.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje