Povežite se s nama

Crna kronika

U Jerovcu u prometnoj ozlijeđen motorist, a u G. Višnjici vozač mopeda

Objavljeno:

- dana

PU varaždinska javila je o prometnim nesrećama u Gornjoj Višnjici i Jerovcu.

Jučer, 8. rujna, oko 15 sati u Gornjoj Višnjici u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Mopedom je iz smjera Donje Višnjice u smjeru Žarovnice upravljao muškarac starosti 58 godina. Zbog neprilagođene brzine u zavoju je izgubio nadzor nad upravljačem mopeda, te izletio van kolnika u cestovni jarak. Mopedist je zadobio ozljede, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Istog dana, 8. rujna, oko 18.55 sati u Jerovcu u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Osobnim vozilom je državnom cestom upravljao muškarac starosti 66 godina. Ulaskom u raskrižje sa županijskom cestom skretao je u ulijevo prema Jerovcu, a da nije propustio motocikl koji je dolazio iz suprotnog smjera i zadržavao smjer kretanja. Tom prilikom je došlo do udara motocikla u vozilo, a kojim motociklom je upravljao mladić starosti 24 godine. Uslijed udara vozač motocikla je zadobio ozljede, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Crna kronika

U Poljani Biškupečkoj policija zaustavila vozača s 1,5 promila i poslala ga na triježnjenje

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U utorak, 6. lipnja, oko 23 sati i 10 minuta u Varaždinskoj ulici u Poljani Biškupečkoj u kontroli prometa zaustavljen je osobni automobil.

Vozilom je pod utjecajem alkohola od 1,50 promila upravljao 45-godišnjak, javila je PU varaždinska.

Kako je postojala opravdana bojazan da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je priveden u PP Varaždin do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Nastavite čitati

Crna kronika

U požaru u Nedelišću izgorjela pušnica te dio garaže i krovišta kuće, ozlijeđen je 80-godišnjak

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U utorak, 6. lipnja, nešto poslije 7 sati u Nedelišću u Ulici Matije Gupca izbio je požar u pomoćnoj prostoriji obiteljske kuće (pušnici), koji se potom proširio na garažu i krovište kuće, javila je PU međimurska.

Požar su ugasili pripadnici JVP-a Čakovec i DVD-a Nedelišće.

Očevidom uz stručnu pomoć inspektorice za zaštitu od požara utvrđeno je da je 80-godišnji vlasnik zapalio vatru u pušnici koja se proširila na ostatak prostorije, a potom i na garažu te krovište kuće.

U požaru je izgorjela pušnica te dio garaže i krovišta kuće, dok je 80-godišnji vlasnik kuće lakše ozlijeđen.

Nakon pružene liječničke pomoći u čakovečkoj bolnici, pušten je na kućnu njegu. Materijalna šteta procijenjena je na više tisuća eura.

O požaru će se izvijestiti nadležno državno odvjetništvo.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje