Povežite se s nama

Život i društvo

U Ludbregu se feštalo do rane zore

Objavljeno:

- dana

Odličan provod

Jučer je, 04. ožujka, u Ludbregu održana velika fešta.  Forum žena SDP-a tradicionalno je  organizirao humanitarnu zabavu povodom Dana žena.

Ludbrežanke i njihove gošće iskoristile svaki trenutak vesele zabave. Plesalo se, pjevalo, veselilo… Tek se poneki muškarac ohrabrio izaći na plesni podij što damama nije smetalo. Pokazale su da se vrhunski zabaviti mogu i same. Glazbenici iz Kanta benda svirali su bez puno vremena za odmor.

 

Vatrogasni dom je bio prepun. Među gostima je bio i ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić, ali i mnogi Varaždinci. Bilo je teško ne doći na zabavu na kojoj se za samo sto kuna pojela fina večera i pilo se koliko je tko želio.

Gosti su odigrali humanitarnu tombolu, muškarci su podijelili karanfile i noć je brzo prošla.

– Uspjeli smo ugovoriti  i feštu slijedeće godine:  vidimo se 1. svibnja u Lovačkom domu Ludbreg – najavila je predsjednica Foruma Nada Špoljarić.

 

Izvor:
Foto:

Život i društvo

Najsjevernije županije ipak su izbjegle prijeteće hladne valove

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

DHM-zovi prognostičari za nedjelju najavljuju jutarnje temperature zraka na kopnu između -10 i -5°C, u gorju još nižu, a dnevna temperatura bit će svega oko 0°C.

Povremeni sjeverac pojačavat će dojam hladnoće, a bit će i mjestimičnih oborina sve do utorka. No, tada napokon slijedi zatopljenje s jugozapadnjakom i češćim oborinama.

Dodajmo da DMHZ na svojim internetskim stranicama upozorava na hladne valove koji mogu utjecati na zdravlje ljudi.

Srećom, na priloženoj tablici u zonama s velikom i vrlo velikom opasnošću, nema područja u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji.

Nastavite čitati

Život i društvo

Produžena isplata “dječjih božićnica“ i podnošenja reklamacija

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Isplata dječjih božićnica započela je 30. prosinca 2020. godine te je rok za dostavu istih produžen do 18. siječnja 2021. godine.

Roditelji, zakonski zastupnici, staratelji djece koja neće biti obuhvaćena u isplati „dječje božićnice“ moći će predati zahtjev za reklamaciju Gradu Varaždinu od 19. do 25. siječnja 2021. godine.

Zahtjev za reklamaciju nalazit će se na web stranici Grada https://varazdin.hr/bozicnice/ od 19. siječnja 2021. godine, a isti će se moći podići i u Gradskoj vijećnici u navedenom razdoblju.

Reklamacije će se obavljati isplatom na tekući račun podnositelja zahtjeva.

– Obavještavamo roditelje djece koji su predali zahtjev za donaciju na novorođeno dijete za dijete rođeno od 1. do 31. prosinca 2020. godine, nalog za isplatu „dječjih božićnica“ vrši se po službenoj dužnosti, te će ista biti isplaćena na tekući račun podnositelja zahtjeva – ističu u Gradu Varaždinu.

Nastavite čitati