Povežite se s nama

Crna kronika

U Martijancu se sudarili pijani vozač auta i traktorist

Objavljeno:

- dana

Dečki su malo popili

Na državnoj cesti D-2 u Varaždinskoj ulici u Martijancu jučer, 2. kolovoza oko 22.45 sati dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Osobnim vozilom je iz smjera Ludbrega u smjeru Varaždina upravljao 25-godišnjak. Upravljao je pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1,28 promila.

Dolaskom na ravni cestovni potez nije držao potrebiti razmak kada se kretao iza traktora, kojim je u istom smjeru ispred upravljao, a prije stjecanja prava na upravljanje 52-godišnji muškarac, te je došlo do udara prednjeg desnog djela vozila u stražnji lijevi kotač traktora. Uslijed udara traktor se prevrnuo na lijevu bočnu stranu. Izvršenim alkotestiranjem, vozač traktora je upravljao pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1,46 promila. Ozljede su zadobila oba vozača, te im je medicinska pomoć pružena u varaždinsko Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Izvor:
Foto: ilustracija

Crna kronika

Autom naletio na 8-godišnje dijete u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Varaždinu u petak, 26. veljače oko 7.55 sati u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

Muškarac starosti 65 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Jalkovečke ulice u smjeru Zagrebačke ulice. Dolaskom do uzdignutog obilježenog pješačkog prijelaza, nije propustio 8-godišnje dijete koje je već stupilo na obilježeni pješački prijelaz.

Uslijed udara vozila u dijete, isto je palo na kolnik i zadobilo ozljede. Medicinska pomoć djetetu je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede su joj okvalificirane kao lakše tjelesne ozljede.

Nastavite čitati

Crna kronika

Kod Novog Marofa ukraden neispravan i neregistriran traktor

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

traktor

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne Općine, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj u nazad nekoliko mjeseci do 25. veljače u naselju Tkalec, u Općini Breznica, iz nezaključanog gospodarskog objekta otuđio neispravan i neregistriran traktor.

Visina materijalne štete procjenjuje se na desetak tisuća kuna.

Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelj ovog kaznenog djela.

Nastavite čitati