Povežite se s nama

Crna kronika

U mjestu kraj Varaždina šogoricama i djeci prijetio da će baciti bombu i ubiti ih

Objavljeno:

- dana

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 24. lipnja podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina starog 24 godine zbog počinjenja kaznenog djela prijetnje.

– Okrivljenog 24-godišnjaka tereti se da je 23. svibnja 2020. u mjestu kraj Varaždina, nakon verbalnog sukoba sa svojom šogoricom, u prisutnosti druge šogorice i njihove maloljetne djece, zaprijetio im da će baciti bombu i ubiti ih. U optužnici je predloženo da se okrivljeniku opozovu uvjetne osude iz tri ranije izrečene presude te da mu se izrekne jedinstvena kazna zatvora od dvije godine i dva mjeseca – objavio je DORH.

Vijeće Općinskog suda u Varaždinu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenih djela kojima prijeti.

Crna kronika

Kod Čakovca je poginuo 26-godišnji motorist, policija je obavila očevid i javila što se dogodilo

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policija je završila očevid nesreće u kojoj je danas, 25. lipnja, kod Čakovca poginuo motorist.

Motorist smrtno stradao na cesti između Čakovca i Štefanca

– Dovršenim očevidom utvrđeno je da je dana 25.06. oko 14,30 sati između Čakovca i Štefanca, vozač motocikla rođen 1996. godine krečući se kolnikom državne ceste broj 3, vozilom se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je u lijevom zavoju sišao izvan kolnika udesno, niz cestovnu travnatu kosinu nakon čega je došlo do udara prednjim dijelom motocikla u kosinu kanala “Trnave”, te višestrukog prevrtanja motocikla po travnatoj površini i pada vozača motocikla na travnatu površinu. Od zadobivenih ozljeda vozač je preminuo na mjestu događaja – javila je u večernjim satima PU međimurska.

Dodali su i da je određena obdukcija.

Nastavite čitati

Crna kronika

Motorist smrtno stradao na cesti između Čakovca i Štefanca

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Danas, 25. lipnja, oko 15,31 sati zaprimljena je dojava da je u jarku uz cestu Čakovec – Štefanec pronađen motorista koji je sletio s kolnika u jarak, javila je hitno međimurska policija.

Do slijetanja je došlo iz zasad neutvrđenih razloga te je još očevid u tijeku.

Nažalost, motorist je u nesreći smrtno stradao.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje