Povežite se s nama

Sport

U novu sezonu u proširenim i novouređenim prostorima

Objavljeno:

- dana

FC KOVAČIĆ

Fight Club Kovačić u novu sezonu ulazi s novim dodatnim prostorima. Sada je na raspolaganju članovima kluba 400 kvadrata trenažnog prostora plus dvije velike svlačionice s privatnim ormarićima u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin.

 

Dvorane

Dvorane su klimatizirane i opremljene s podnim grijanjem. Prostor se sastoji od dvorane 1 u kojoj će se održavati treninzi Hard Body, djeca od 3 do 6 god, kružni trening, rekreacija plus 50 god i dječja savate radionica.
U dvorani 2 održavat će se trening kadeta od 7 do 13 god, juniora od 14 do 18 god, napredne rekreacije, rekreacije za početnike i ženska rekreacijska grupa.
U dvorani 3 nalazi se teretana s profesionalnim spravama koja će biti otvorena od 10 do 21,30 sati.
Iz kluba posebno ističu žensku rekreaciju plus dječju radionicu, što znači da mama u jednoj dvorani trenira s profesionalnom trenericom, a njezino dijete u drugoj dvorani sudjeljuje u dječjoj radionici koju vodi profesionalna odgajateljica. U radionici djeca po želji mogu vježbati, crtati, gledati crtiće…
Uz sve to nudi se i mogućnost privatnog treninga gdje je vježbač sam s trenerom.

Natjecatelji

Što se tiče natjecateljskog dijela, nakon uspješnog prvog dijela sezone gdje su članovi kluba potvrdili dominaciju u Hrvatskoj osvojivši titulu prvaka svijeta u savateu- Luka Sakač, dva naslova viceprvaka svijeta – Alen Ognjanović i Borna Vuković, te jedno treće mjesto – Matej Kos, kao i prva mjesta na Svjetskom kupu Leona Plantaka i Emanuela Šprema, naše borce pripremamo za najveći hrvatski savate turnir Croatia savate open koji će se održati u listopadu u Areni Varaždin.
Upisi u klub su svaki radni dan u Areni Varaždin, a sve informacije možete naći na: www.fightclub-kovacic.com.

Izvor:
Foto:

Sport

Plivačica Baroka Teodora Liber Kos doplivala do tri srebra i bronce u Zagrebu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Zagrebu je održano 10. plivačko natjecanje „Medo“, ujedno treći kadetski Grand prix ove sezone, a natjecanje je okupilo 200 plivačica i plivača iz 24 hrvatska kluba.

Plivački klub Barok predstavljali su Jana Marta Horvatić, Teodora Liber Kos, Dora Kranjčec,  Ivan Žganec Car, Jan Žganec, Karlo Petek, Fran Težački i Jan Peremin.  Svi su isplivali svoje osobne rekorde i pokazali da su itekako spremni za naredna natjecanja koja ih očekuju u ovoj sezoni.

Jedna plivačica posebno se istaknula na ovom natjecanju – Teodora Liber Kos.

Ona je u iznimno jakoj konkurenciji osvojila tri srebrne i jednu brončanu medalju. Do srebra je doplivala u disciplinama 200 m mješovito, 200 m slobodno i 800 m slobodno, dok je brončanu medalju osvojila  u disciplini 400 m mješovito. Izvrsna je bila i na 100 m prsno, gdje je zauzela 5. mjesto.

Nastavite čitati

Sport

Varaždinac Sandro Meštrić novi golman jedne od najboljih rukometnih momčadi na svijetu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varaždinac Sandro Meštrić (25) potpisao je ugovor s poljskim Kielceom do 2023. godine.

– Drago mi je što mogu objaviti da ću od ljeta 2023. igrati za jedan od najvećih klubova na svijetu – napisao je Sandro Meštrić na svojem Facebook profilu.

On je rukometnu karijeru započeo u Rukometnom klubu Kneginec, pa je potom branio u Vidovcu i Trnovcu. Godine 2014. prešao je u GRK Varaždin 1930 iz kojeg je u zimi prošle godine prešao u francuski Pays d’Aix UC. Tamo se zadržao do ljeta te je prešao u slovensku Ribnicu.

Sad je postao novi golman Kielcea, osvajača Lige prvaka.

On će biti drugi Hrvat u najboljoj poljskoj momčadi, budući da je njezin član i Igor Karačić.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje