Povežite se s nama

Crna kronika

U Oštricama ukrao suhomesnate proizvode i alkohol, a u Varaždinu provalili u kontejnere za ambalažu

Objavljeno:

- dana

TRI PROVALE

Iz vikendice u Oštricama ukredeni su suhomesnati proizvodi i alkoholna pića, a u Koprivničkoj ulici i ulici Gustava Krkleca u Varaždinu nepoznati je počinitelj provalio u kontejner za ambalažu.

Nepoznati je počinitelj u Oštricama od 15. do 17. travnja provalio u vikend kuću u vlasništvu 53-godišnjaka iz koje je otuđio više desetaka litara raznih alkoholnih pića i razne suhomesnate proizvode. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko tisuću kuna, a policija nastavlja rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Druga provala dogodila se od 15. do 17. travnja u Koprivničkoj ulici u Varaždinu gdje je nepoznati počinitelj provalio u kontejner za ambalažu vlasništva trgovačkog centra. Iz kontejnera je otuđio nekoliko vreća punjenih PET i metalnom ambalažom. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna, a policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja.

Također, nepoznati je počinitelj u ulici Gustava Krkleca u Varaždinu od 15. do 17. travnja provalio u kontejner za ambalažu vlasništvu jedne trgovine. Iz kontejnera je ukrao nekoliko vreća punjenih PET i metalnom ambalažom. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja.

Izvor: ILUSTRACIJA/lokalpatrioti-rijeka.com
Foto:

Crna kronika

Na pješačkom prijelazu autom na zebri udario 24-godišnjakinju

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 22. siječnja oko 5.30 sati u Koprivničkoj ulici u Varaždinu.

Muškarac starosti 42 godine upravljao je osobnim vozilom Koprivničkom ulicom iz smjera Optujske u smjeru Međimurske ulice. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza, zbog nekretanja sigurnosnom brzinom, prednjim lijevim bočnim dijelom vozila udario je u 24-godišnjakinju koja je prelazila kolnik preko istog.

Pješakinja je uslijed udara pala na kolnik te je ozlijeđena. Medicinska joj je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njezine će se ozljede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Crna kronika

Nazvao je hitnu i lažno prijavio masovnu tučnjavu sjekirama pa zaradio optužnicu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 20. siječnja podiglo pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv hrvatskog državljanina starog 22 godine zbog počinjenja produljenog kaznenog djela lažne uzbune i kaznenog djela krađe.

– Optužnicom se 22-godišnjaka tereti da je 2. lipnja 2020. u Pribislavcu, sa svog mobitela nazvao javnu vatrogasnu postrojbu, lažno se predstavio i dojavio da je u tom mjestu došlo do požara na automobilu te bi moglo doći do eksplozije. Tereti ga se da je potom nazvao zavod za hitnu medicinu i lažno se predstavio te dojavio da je u istom mjestu došlo do masovne tučnjave sjekirama i palicama i da ima ozlijeđenih osoba. Tereti ga se da je opisano učinio iako je znao da sve što je dojavio nije istina jer nije bilo nikakvog požara niti je došlo do tučnjave, no djelatnici javne vatrogasne postrojbe, zavoda za hitnu medicinsku pomoć i policijski službenici su izašli na navodna mjesta događaja radi obavljanja hitne intervencije – objavio je DORH.

Također, okrivljenom 22-godišnjaku optužnicom se stavlja na teret da je 8. rujna 2020. u istom mjestu, iz hodnika zgrade osnovne škole uzeo i zadržao za sebe motorni trimer u vrijednosti oko 1.500 kuna.

Nastavite čitati