Povežite se s nama

Crna kronika

U Oštricama ukrao suhomesnate proizvode i alkohol, a u Varaždinu provalili u kontejnere za ambalažu

Objavljeno:

- dana

TRI PROVALE

Iz vikendice u Oštricama ukredeni su suhomesnati proizvodi i alkoholna pića, a u Koprivničkoj ulici i ulici Gustava Krkleca u Varaždinu nepoznati je počinitelj provalio u kontejner za ambalažu.

Nepoznati je počinitelj u Oštricama od 15. do 17. travnja provalio u vikend kuću u vlasništvu 53-godišnjaka iz koje je otuđio više desetaka litara raznih alkoholnih pića i razne suhomesnate proizvode. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko tisuću kuna, a policija nastavlja rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Druga provala dogodila se od 15. do 17. travnja u Koprivničkoj ulici u Varaždinu gdje je nepoznati počinitelj provalio u kontejner za ambalažu vlasništva trgovačkog centra. Iz kontejnera je otuđio nekoliko vreća punjenih PET i metalnom ambalažom. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna, a policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja.

Također, nepoznati je počinitelj u ulici Gustava Krkleca u Varaždinu od 15. do 17. travnja provalio u kontejner za ambalažu vlasništvu jedne trgovine. Iz kontejnera je ukrao nekoliko vreća punjenih PET i metalnom ambalažom. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja.

Izvor: ILUSTRACIJA/lokalpatrioti-rijeka.com
Foto:

Crna kronika

Sudarila se dva automobila, jedna osoba teško ozlijeđena

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Do prometne nesreće došlo je u subotu, 25. rujna, oko 19 i 15 na cesti Sveta Marija – Donji Mihaljevec.

Naime, sudarila su se dva osobna automobila, javlja PU međimurska.

Jedna je osoba (rođena 1993. godine) zadobila teške tjelesne ozljede te je prevezena u ŽB Čakovec vozilom hitne pomoći. Na terenu je bila i policija koja je provela očevid.

Više detalja bit će poznato naknadno.

Nastavite čitati

Crna kronika

Slovencu se kod Štrigove prevrnuo traktor pa je završio u bolnici

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

U subotu, 25. rujna, oko 15 sati u Robadju kod kućnog broja 113 državljanin Republike Slovenije rođen 1949. godine na makadamskom putu na nizbrdici upravljao traktorom marke IMT 549 s prikolicom slovenskih registarskih oznaka.

Tom prilikom je došlo do prevrtanja traktora i ispadanja vozača.

On je vozilom Zavoda za hitnu medicinu prevezen u ŽB Čakovec, u kojoj je zadržan na liječenju.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje