Povežite se s nama

Međimurje

u Prelogu uz tradicionalni Gospodarski forum

Objavljeno:

- dana

završni susret

Grad Prelog i ove godine, u petak, 25. studenoga, u hotelu Panorama – DG Sport, organizira tradicionalni susret gospodarstvenika pod nazivom “Gospodarski forum Grada Preloga 2016.“, u sklopu kojeg će biti održan i “Poslovni uzlet” u organizaciji Poslovnog dnevnika.

Ove godine će osim gospodarstvenika s područja Grada Preloga, te Međimurske i Varaždinske županije sudjelovati i gospodarstvenici iz susjednih zemalja, odnosno iz Republike Slovenije i Mađarske. Gospodarski forum obuhvaća izložbeni i edukativni dio koji su otvoreni za posjetitelje i sve zainteresirane od 12 do 17 sati. Tradicionalni završni susret svih gospodarstvenika bit će održan istog dana s početkom u 17 sati. Svi zainteresirani poduzetnici, obrtnici i poljoprivrednici koji žele sudjelovati u izložbenom dijelu “Gospodarskog foruma 2016.”, na kojem će imati priliku besplatno izložiti i prezentirati svoje proizvode i usluge, trebaju ispuniti prijavnicu koja je dostupna na internetskoj stranici Grada. Prijavnica se potom šalje na e-mail [email protected] ili donosi osobno u Upravu Grada Preloga (Glavna 35), najkasnije do četvrtka, 17. studenoga.

Izvor:
Foto:

Međimurje

U Međimurju 19 novih slučajeva zaraze koronom, preminule su četiri osobe

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

korona

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije, u protekla 24 sata PCR testiranjem evidentirano je 8 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, priopćio je 29. studenoga županijski Stožer civilne zaštite.

Iz drugih županija prijavljena su 3 pozitivna slučaja kod osoba s prebivalištem/boravištem u Međimurskoj županiji.

Tijekom vikenda brzim antigenskim testovima testirano je 418 osoba te je evidentirano 8 pozitivnih nalaza, što je 1,91 % od broja testiranih.

U protekla 24 sata oporavljene su 144 osobe. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 1180.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 118 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus.

U protekla 24 sata hospitalizirano je 9 pacijenata, otpuštena su 3 pacijenta, 5 pacijenata je na invazivnoj respiraciji. Preminule su 4 osobe, ženske osobe stare 81 i 85 godina i muške osobe stare 75 i 82 godine.

Nastavite čitati

Međimurje

Cijepljenje u Čakovcu svakim radnim danom, u prosincu se nastavljaju masovna cijepljenja

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Građani se na području Međimurske županije mogu cijepiti svakim radnim danom od 9 sati do 13 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije, a od 13 do 18 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec.

U prosincu će se nastaviti masovna cijepljenja u Međimurskoj županiji. U subotu, 4. prosinca 2021. godine, cijepljenje će se provoditi u Čakovcu (u trijaži Županijske bolnice Čakovec i uZavodu za Javno zdravstvo Međimurske županije).

U subotu, 11. prosinca 2021. godine, cijepljenje će se provoditi u Prelogu u školskoj sportskoj dvorani, dok će se u subotu, 18. prosinca 2021. godine, cijepljenje provoditi u Murskom Središću.

Za cijepljenje nije potrebna prethodna najava, a cijepit će se s 1., 2., i 3. dozom svim dostupnim cjepivima. 

Svi građani kojima je prošlo šest mjeseci od cijepljenja 2. dozom, mogu se cijepiti 3. dozom.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje