Povežite se s nama

Međimurje

u Prelogu uz tradicionalni Gospodarski forum

Objavljeno:

- dana

završni susret

Grad Prelog i ove godine, u petak, 25. studenoga, u hotelu Panorama – DG Sport, organizira tradicionalni susret gospodarstvenika pod nazivom “Gospodarski forum Grada Preloga 2016.“, u sklopu kojeg će biti održan i “Poslovni uzlet” u organizaciji Poslovnog dnevnika.

Ove godine će osim gospodarstvenika s područja Grada Preloga, te Međimurske i Varaždinske županije sudjelovati i gospodarstvenici iz susjednih zemalja, odnosno iz Republike Slovenije i Mađarske. Gospodarski forum obuhvaća izložbeni i edukativni dio koji su otvoreni za posjetitelje i sve zainteresirane od 12 do 17 sati. Tradicionalni završni susret svih gospodarstvenika bit će održan istog dana s početkom u 17 sati. Svi zainteresirani poduzetnici, obrtnici i poljoprivrednici koji žele sudjelovati u izložbenom dijelu “Gospodarskog foruma 2016.”, na kojem će imati priliku besplatno izložiti i prezentirati svoje proizvode i usluge, trebaju ispuniti prijavnicu koja je dostupna na internetskoj stranici Grada. Prijavnica se potom šalje na e-mail [email protected] ili donosi osobno u Upravu Grada Preloga (Glavna 35), najkasnije do četvrtka, 17. studenoga.

Izvor:
Foto:

Međimurje

FOTO Članovi DOSTI-ja i ove godine uživali na ljetovanju u Rijeci

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije i ove je godine organiziralo tradicionalno ljetovanje u Rijeci za svoje članove.

Dvanaestero članova i članica na moru je provelo pet dana u razdoblju od 10. do 15 srpnja, odnosno 10 dana u razdoblju od 15. do 24. srpnja, ovisno o terminu koji su odabrali.

Smještaj je bio osiguran u učeničkom domu „Podmurvice“.

Na ljetovanje u Rijeku tradicionalno se odlazi već nekoliko godina zbog prilagođene plaže u uvali Kostanj, na kojoj članovi bezbrižno mogu uživati u kupanju, sunčanju i druženju.

Plaža Kostanj danas je jedna od najopremljenijih plaža za ugodno ljetovanje osoba s invaliditetom.

Prostorno rješenje omogućava osobama s invaliditetom svih uzrasta jednostavno kretanje i funkcionalno korištenje cijelog prostora za kupanje, rehabilitaciju i odmor.

– I ove godine članovi su se vratili puni pozitivnih dojmova, odmoreni i vedri, što dokazuje da more ima pozitivno djelovanje na svakog pojedinca. More mnogima služi kao rehabilitacija, odmor, opuštanje od svakodnevice i prilika za druženje s ostalim članovima Društva, tako da se svakako željno iščekuje odlazak u Rijeku i iduće godine – rekli su iz DOSTI-ja.

Nastavite čitati

Međimurje

Koncerti na Porcijunkulovu uz COVID potvrdu, a možda će vam trebati i maska na otvorenom

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: ilustracija

Tradicionalno Porcijunkulovo ove će se godine održati u Čakovcu od 30. srpnja do 2. kolovoza.

Program je bogat, ali odvijat će se uz epidemiološke mjere.

Nina Badrić, Željko Bebek, Opća opasnost i Klapa Iskon nastupaju na Porcijunkulovu

Organizatori su najavili mjere kojih će se morati držati posjetitelji, a mi ih prenosimo:

Sukladno odlukama Nacionalnog stožera civilne zaštite o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja, na koncertima manifestacije mogu prisustvovati:

  • osobe s važećom EU digitalnom COVID potvrdom
  • osobe s važećom potvrdom o preboljenju bolesti COVID-19
  • osobe s pisanom potvrdom izdanom od strane ovlaštene zdravstvene ustanove o negativnom PCR-u ili brzom antigenskom testom
  • osobe s važećom potvrdom o provedenom cijepljenju

Prilikom ulaska tako ćemo tražiti da svatko od posjetitelja posjeduje jednu od gore navedenih potvrdi.

Također, bit će obaveza nošenja maski na otvorenom ukoliko se neće moći osigurati minimalni propisani fizički razmak.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!