Povežite se s nama

Crna kronika

U prometnoj nesreći između Bolfana i Čukovca teško ozlijeđene dvije osobe

Objavljeno:

- dana

Sudar

Na državnoj cesti D-2 između Čukovca i Bolfana jučer, 19. prosinca oko 11.25 sati u prometnoj su nesreći ozlijeđene dvije osobe.

Osobnim vozilom je upravljao slovenski državljanin starosti 69 godina iz smjera Ludbrega u smjeru Bolfana. Vozilo nije držao što bliže desnom rubu kolnika s obzirom na brzinu kretanja vozila, te je vozilom prešao u lijevo na suprotnu stranu kolnika, kojom prometnom trakom je iz smjera Bolfana u smjeru Čukovca teretnim vozilom upravljao 42-godišnjak. Tom prilikom je došlo do udara prednjeg dijela osobnog vozila u stražnji dio prikolice teretnog vozila. Ozljede su zadobili vozač osobnog vozila i 62-godišnja suputnica. Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici Koprivnica, a ozljede su im okvalificirane kao teške tjelesne ozljede.

Izvor:
Foto: ilustracija

Crna kronika

Završeno ročište na Vrhovnom sudu u slučaju Smiljane Srnec

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Smiljana Srnec

Na Vrhovnom sudu danas je, 26. siječnja, održano ročište o žalbi na presudu na slučaj Smiljane Srnec.

Nakon ročišta sudac je najavio kako će odluku o žalbi objaviti prvostupanjski sud, piše dnevnik.hr.

Vrhovni sud može potvrditi kaznu, preinačiti je, ali i vratiti suđenje na početak, pa čak i pustiti Smiljanu Srnec na slobodu. Državni odvjetnik nije se pojavio na ročištu, iako je bio pozvan, a Srnec je zastupao njezin odvjetnik Krešimir Golubić, koji je izvijestio o sadržaju žalbe. Tijekom iznošenja sadržaja žalbe Smiljana Srnec sve je u suzama promatrala putem videoveze iz zatvora u Varaždinu.

Nakon branitelja sudu se obratila i Smiljana Srnec, koja je samo kratko kazala kako se slaže sa svime što je odvjetnik rekao te nema što dodati.

Sudac Damir Kos zaključio je sjednicu i najavio kako će odluka biti objavljena putem prvostupanjskog suda.

Najviši sud će odluku objaviti naknadno, najvjerojatnije u roku od mjesec dana.

Nastavite čitati

Crna kronika

Tridesetosmogodišnjak neovlašteno posjedovao marihuanu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Jučer, 25. siječnja, u 20 sati i 40 minuta u Čakovcu, u ulici Zinke Kunc, 38-godišnjak je zatečen u neovlaštenome posjedovanju droge marihuane.

Policijski službenici oduzeli su PVC vrećicu ispunjenu marihuanom, težine 8,3 grama.

Protiv okrivljenog 38-godišnjaka s područja grada Čakovca, zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, podnijet će se optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.

Nastavite čitati