Povežite se s nama

Crna kronika

U prometnoj nesreći u Vidovcu ozlijeđen pijan muškarac koje je istekla vozačka dozvola

Objavljeno:

- dana

Završio u bolnici

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 15. prosinca oko 21.30 sati u Vidovcu, ozlijeđena je jedna osoba.

Muškarac starosti 55 godina upravljao je pod utjecajem alkohola od 1,24 promila za vrijeme, dok mu je istekla vozačka dozvola i dok se nije podvrgao nadzorom zdravstvenom pregledu, osobnim vozilom kojem je isteklo važenje prometne dozvole i police osiguranja, Ulicom Stjepana Radića u smjeru Jurketinca.

Dolaskom do raskrižja s Glavnom ulicom, započeo je skretanje u lijevo, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti na siguran način. Tom je prilikom u lijevi bočni dio njegovog vozila, udarilo osobno vozilo kojim je upravljao 33-godišnjak. Navedeni je započeo pretjecanje preko pune uzdužne crte na kolniku, a da se također nije uvjerio da to može učiniti na siguran način. U prometnoj je nesreći ozlijeđen 55-godišnji vozač te je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu.

Izvor:
Foto:

Crna kronika

Autom naletio na 8-godišnje dijete u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Varaždinu u petak, 26. veljače oko 7.55 sati u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

Muškarac starosti 65 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Jalkovečke ulice u smjeru Zagrebačke ulice. Dolaskom do uzdignutog obilježenog pješačkog prijelaza, nije propustio 8-godišnje dijete koje je već stupilo na obilježeni pješački prijelaz.

Uslijed udara vozila u dijete, isto je palo na kolnik i zadobilo ozljede. Medicinska pomoć djetetu je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede su joj okvalificirane kao lakše tjelesne ozljede.

Nastavite čitati

Crna kronika

Kod Novog Marofa ukraden neispravan i neregistriran traktor

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

traktor

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne Općine, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj u nazad nekoliko mjeseci do 25. veljače u naselju Tkalec, u Općini Breznica, iz nezaključanog gospodarskog objekta otuđio neispravan i neregistriran traktor.

Visina materijalne štete procjenjuje se na desetak tisuća kuna.

Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelj ovog kaznenog djela.

Nastavite čitati