Povežite se s nama

Međimurje

U subotu tradicionalni autoreli na Autosajmu

Objavljeno:

- dana

NAJAVA

Autoklub Varteks i ovog proljeća organizira tradicionalni autoreli i druga prigodna natjecanja za svoje brojne članove.

Natjecanja će se održati u subotu 13. lipnja kada je za 8 sati predviđeno okupljanje, a već u 8.30 sati započet će vožnja spretnosti na poligonu Autosajma. Start ocjenske vožnje planiran je za 10 sati, a vozit će se na relaciji Varaždin – Turčin – Jakopovec – Jalžabet – Šemovec – Trnovec – Varaždin. Poslije toga predviđene su druge društvene igre, zajednički ručak i proglašenje rezultata ovih popularnih natjecanja koje redovno okupljaju brojne posade odnosno natjecatelje. Svi zainteresirani moraju se javiti do 10. lipnja dežurnom u prostorijama Autokluba, radnim danom od 15 do 19 sati, subotom od 9 do 13 sati i nedjeljom za vrijeme trajanja Autosajma.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Na čelu Pjevačkoga zbora Grada Preloga dvije Anice!

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Studio VIPRO

Članovi i članice Pjevačkoga zbora Grada Preloga sredinom rujna održali su izbornu sjednicu Skupštine, na kojoj je imenovano novo vodstvo Udruge.

Za predsjednicu Udruge izabrana je Anica Trstenjak. Za tajnicu i rizničarku izabrana je Anica Antolek Hrgar. Prošla je godina dana od zadnjeg nastupa Pjevačkog zbora Grada Preloga. Zbog korone članovi nisu mogli održavati probe i nastupe.

– Želja nam je da se naš zbor pomladi i da s novom godinom započnemo novo razdoblje. Stoga pozivamo sve koji žele pjesmom obogatiti život da se nam pridruže. Svojom ćemo pjesmom doprinijeti kulturnom bogatstvu grada – istaknula je Anica Trstenjak.

Svi koji im se žele pridružiti, mogu se javiti predsjednici Udruge Anici Trstenjak na broj mobitela 098/162-4033 ili adresu elektroničke pošte [email protected]

Nastavite čitati

Međimurje

Međimurje: ove nedjelje zabilježeno 83 novozaraženih

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

korona, koronavirus, covid

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađena su 253 uzorka, od čega je evidentirano 83 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 32,8% pozitivnih od broja testiranih.

U protekla 24 sata oporavilo se 28 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 504. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 73 175 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 34 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirano je 6 osoba, nema otpuštenih pacijenata, nema pacijenata na invazivnoj respiraciji i nema preminulih osoba.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje