Povežite se s nama

Život i društvo

U Trgovačkom centru Lumini počela su još bolja ljetna sniženja

Objavljeno:

- dana

U Trgovačkom centru Lumini počela su još bolja ljetna sniženja – iskoristite super priliku i nabavite povoljnije komade za cijelu obitelj!

Više nego ikad potreban nam je mali odmak od svakodnevice, bio to obiteljski izlet u prirodu, kava s prijateljicama ili pak odlazak na more. Zaslužili ste malo ljetne zabave, avantura, koncerata – i sve to u stylish modnim kombinacijama po super cijenama!

Bilo da se tek spremate na godišnji odmor ili ste se već vratili, završni krug ljetnih sniženja uvijek je dobra ideja. Ako ste čekali da temperature narastu, a cijene se spuste – došlo je to vrijeme jer su u Trgovačkom centru Lumini sniženja još veća.

Lepršavu odjeću, kvalitetnu obuću, modne dodatke, sunčane naočale ili trendi šešir koji već duže želite, sada možete pronaći po povoljnijim cijenama u bogatoj ponudi svjetski poznatih brendova. Pravo je vrijeme za kupnju potrebnih stvari jer ljetni popusti se kreću do 70 %.

Treba li vam malo inspiracije za kupnju, pogledajte ponudu centra Lumini u web rubrici Lumini style.

Svake srijede do 21. kolovoza pratite Facebook stranicu Lumini – shopping centar nove generacije jer traje nagradni natječaj ‘Dugo toplo ljeto’ u kojem svaki tjedan možete osvojiti poklon bon od 1000 kuna! Sve detalje potražite na LINKU.

Ljeto u igraonici Twister je najbolje i najzabavnije jer nudi odlične pogodnosti i zabavni program! Do kraja kolovoza iskoristite 50 % na najam igraonice za proslavu dječjeg rođendana ili 20 % na osnovne rođendanske pakete u periodu od ponedjeljka do četvrtka!

Kada dođe vrijeme za pauzu od kupnje, pravo mjesto za klopu ili kuglanje je Medonja Bowling&Pub, u kojem traje posebna ljetna ponuda kroz tjedan, a vrijedi za pizze, burgere i kuglanje.

Nemojte dopustiti da vas odlični popusti i akcije centra Lumini ovo ljeto zaobiđu! Spremite se i dođite u Trgovački centar Lumini! Čekamo vas!

I ne zaboravite: ostanimo odgovorni i u shoppingu.

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.

Život i društvo

Petrijanec: u ponedjeljak počinje podjela besplatnih kanti za otpadnu plastiku

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Petrijanec od ponedjeljka organizira podjelu besplatnih spremnika (žutih kanti) za otpadnu plastiku u domaćinstvima (umjesto sadašnjih žutih vreća).

Podjela kanti bit će prema slijedećem rasporedu:

PONEDJELJAK, 18.10.2021.

– MAJERJE – od 09:00 do 17:00, lokacija: Društveni dom u Majerju, Ulica Stjepana Radića 113

UTORAK, 19.10.2021.

– PETRIJANEC – od 09:00 do 17:00, lokacija: Općina Petrijanec, Ulica Vladimira Nazora 157

SRIJEDA, 20.10.2021.

– NOVA VES PETRIJANEČKA – od 09:00 do 17:00, lokacija: Društveni dom u Novoj Vesi Petrijanečkoj, Ulica Ljudevita Gaja 1

ČETVRTAK, 21.10.2021.

– DRUŽBINEC – od 09:00 do 17:00, lokacija: Društveni dom u Družbincu, Dravska ulica 8

PETAK, 22.10.2021.

– STRMEC PODRAVSKI – od 09:00 do 17:00, lokacija: Društveni dom u Strmcu Podravskom, Ulica braće Radić 92

SUBOTA, 23.10.2021.

– ZELENDVOR – od 09:00 do 17:00, lokacija: kod bivše “Čikubane”, Ulica Ljudevita Gaja

Mještani mogu svoju žutu kantu podići neovisno o mjestu stanovanja na bilo kojoj lokaciji, ovisno koja im je bliža ili u terminu koji im bolje odgovara.

Skreće se pozornost mještanima da je podizanje kanti moguće uz predočenje osobne iskaznice nositelja računa (korisnika usluge) te uplatnice zbog preuzimanja šifre i da pravo na žutu kantu imaju korisnici javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada s područja Općine Petrijanec.

U isto vrijeme kod preuzimanja žutih kanti za plastiku moći će se iskazati interes za tzv. ljubičaste kante – kante za pelene za djecu ali istu mogu zatražiti  i osobe s invaliditetom koje koriste pelene, kao i osobe s inkontinencijom.

Ovisno o interesu u suradnji sa javnim davateljem usluge prikupljanja otpada Čistoćom ista će se usluga zbrinjavanja pelena moći koristiti od siječnja 2022.godine.

Nastavite čitati

Život i društvo

Počinje sanacija klizišta na cesti Madžarevo – Topličica

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Na području Grada Novog Marofa izvode se brojni radovi na komunalnoj infrastrukturi, a jedan od njih je i sanacija klizišta na nerazvrstanoj cesti Madžarevo – Topličica.

Naime, gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač potpisao je ugovor o izvođenju radova na sanaciji klizišta na nerazvrstanoj cesti br. NC 1-076 Madžarevo – Topličica s predstavnikom izvođača koji je u postupku jednostavne nabave izabran kao najpovoljniji, direktorom tvrtke NIGRAD d.o.o. iz Varaždina Slobodanom Dimitrijevićem.

Vrijednost radova je 500.546,50 kuna s PDV-om, a vremensko razdoblje izvođenja radova je dva mjeseca.

Sanaciju klizišta u nerazvrstanoj cesti NC 1-076 u naselju Topličica Hrvatske vode sufinanciraju sa 60 posto, a Grad Novi Marof s preostalih 40 posto iznosa.

– Iako ovo nisu višemilijunski iznosi i veliki radovi, a i takvih je bilo i planira se na području Grada Novog Marofa, svaka kuna koju uložimo u radove na unapređenju infrastrukture je važna. Ovo nije veliko klizište, ali je na našoj nerazvrstanoj cesti i to ćemo sada riješiti. Zahvaljujem Hrvatskim vodama jer nas veseli svaka kuna koja za projekte na području Grada Novog Marofa dolazi iz drugih izvora – poručio je Jenkač.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje