Škola brzog čitanja i mudrog učenja ima jedinstven program koji traje šest mjeseci, a namijenjena je djeci od trećeg razreda osnovne škole, srednjoškolcima, studentima i odraslima (prilagođen tromjesečni program).

Tijekom programa usvajaju se metode brzog čitanja s boljim razumijevanjem, lakog učenja velike količine gradiva, brzog, lakog i trajnog pamćenja i učinkovitog usmenog i pismenog prezentiranja.

Tehnike su realno primjenjive u školi, kao i na fakultetu, poslu i u svakodnevnom životu. Rezultati polaznika iz naših dosadašnjih varaždinskih grupa su izvrsni, djeca imaju veću volju za učenjem, učenje im postaje kreativno i izazovno, svi su mnogo brži u čitanju, smanjili su strah od usmenog izlaganja, postali su samostalniji i mogu sami lako organizirati svoje učenje, pogotovo sada u ovo vrijeme kada učenici trebaju preuzeti odgovornost za vlastito učenje.

Nastava se odvija u malim grupama jednom tjedno – vikendom, u Jalkovečkoj ulici 98/i- Grabanice, Varaždin, a od ove jeseni upisujemo grupe i u Ivancu!

U tijeku su upisi u nove grupe. Prije upisa svakom zainteresiranom nudimo besplatni razgovor s uvodom u procese učenja i rješavanje poteškoća u učenju te predstavljanjem programa.

Informacije, prijave i upisi: brzocitanjeiucenjeVZ@gmail.com, mob.091/6763363.

Komentari

Komentara