FOTOIT

U Varaždinu, kao i cijeloj Hrvatskoj, u utorak, 16. srpnja, obilježit će se Dan zajedništva, ponosa i sreće. Riječ je o sjećanju na uspjeh od prošle godine kada su Dalićevi izabranici stigli do povijesnog srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Vatreni su tada u Hrvatskoj dočekani kao svjetski prvaci. Gotovo svaki grad u Hrvatskoj proslavio je srebro zlatnoga sjaja i reprezentativcima koji dolaze iz njihova grada priredio doček za pamćenje.

Varaždin je tako dočekao izbornika Zlatka Dalića, pomoćnika Dražena Ladića, trenera vratara Marijana Mrmića i doktora reprezentacije Borisa Nemeca.

Da se ne zaboravi veliki uspjeh od prošle godine, Organizatori bez granica  – pripremaju obilježavanje Dana zajedništva, ponosa i sreće u utorak 16. srpnja diljem Hrvatske. Obilježavanju se pridružio i Grad Varaždin.

– To nije bio samo uspjeh nogometaša nego svih nas – rekla je Sandra Malenica, zamjenica varaždinskoga gradonačelnika. Program na Trgu Miljenka Stančića počinje u utorak, 16. srpnja, od 19 sati, a organizatori su Grad Varaždin, Turistička zajednica Grada Varaždina i PRLady agencija.

– Imamo našeg Varaždinca zlatnog, a ne srebrnog sjaja Zlatka Dalića. Pozivam sve u utorak da se naoružaju rekvizitima, obuku kockaste dresove i naprave atmosferu kao što je bila prije godinu dana – rekla je Martina Pakšec iz PRLady agencije.

Inače, na Stančiću se u utorak sprema i glazbeni program. Sve će tako zabavljati bend Dobre vibracije.

Komentari

Komentara