U organizaciji Savjeta mladih Grada Varaždina i Koordinacije savjeta mladih Republike Hrvatske u Varaždinu se od petka, 23. kolovoza, do nedjelje, 25. kolovoza, održava 5. Kongres savjeta mladih Republike Hrvatske.

Kongres se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, a partneri projekta su Grad Varaždin i Varaždinska županija.

Kongres će okupiti više od 60 članova savjeta mladih iz cijele Hrvatske, a u okviru Kongresa održat će se radionice za članove savjeta mladih i panel rasprava „Budućnost obrazovanja u Hrvatskoj“.

Panel rasprava bit će održana danas, 24. kolovoza, s početkom u 18 sati u Skupštinskoj dvorani Županijske palače u Varaždinu. Rasprava je otvorenog tipa.

Gosti na panel raspravi bit će ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak, zamjenik župana Varaždinske županije Tomislav Paljak, gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok, pročelnik Odjela za logistiku i održivu mobilnost na Sveučilištu Sjever Krešimir Buntak, novoizabrana dekanica Fakulteta organizacije i informatike Nina Begičević Ređep, direktorica Regionalnog ureda Varaždin Hrvatske udruge poslodavaca Sanja Ostroški i ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Varaždin Lana Velimirović Vukalović.

Komentari

Komentara