New Century Lions Club “Varaždin Millennium”, osnovan u Varaždinu 2004. godine, u okviru svojih brojnih aktivnosti humanitarnoga karaktera, u suorganizaciji s Badminton klubom Marlex iz Varaždina 30. ožujka organizira humanitarni badminton turnir pod nazivom Lions Open Badminton turnir 2019.

Humanitarni turnir održava se u Varaždinu u Sportskom centru TTS s početkom u 9 sati, kada počinju prijave. Kotizacija za igru iznosi 100 kuna.

Cilj ove humanitarne akcije je prikupljanje financijskih sredstava za djecu bez roditeljske skrbi iz Udruge „Nova budućnost“ koja djeluje na području Grada Varaždina. U Varaždinu Udruga trenutno brine o devet korisnika. Prikupljena sredstva koristit će se za opremanje objekta, nabavu namještaja, renoviranje kupaonice, zamjenu pločica u objektu i slično, a sa svrhom poboljšanja kvalitete života korisnika.

Ako se možete uključiti na bilo koji način donacije je moguće uplatiti na račun  IBAN: HR0623400091510994147 otvoren kod Privredne banke Zagreb s naznakom “Lions Open Badminton turnir”, broj humanitarne akcije: VŽ-HA/SPSOS-19-5. Uplate možete izvršiti zaključno s 15. travnja 2019.

Komentari

Komentara