Povežite se s nama

Međimurje

U vrtiću Stonoga znaju čuvati okoliš: stigla i zelena zastava!

Objavljeno:

- dana

SVEČANOST

Udruga Lijepa naša na svečanosti stjecanja/obnavljanja statusa Eko škole podijelila certfikate i zelene zastave vrtićima i osnovnim školama iz cijele Hrvatske, a taj status i zelenu zastavu dobio je vrtić Stonoga koji je dio Dječjeg vrtića Cvrčak.

Za to su zalsužni mališani, njihovi roditelji i djelatnici tog međimurskog vrtića jer kontinuirano kroz niz aktivnosti pokazuju brigu za okoliš. U projekt su se uključili članovi Eko odbora i kumovi vrtića: čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač, školska koordinatorica Gordana Patarčec, djelatnici vrtića Jagoda Srša, Smiljana Nedeljko, Maja Kozjak Hladki, Saša Sanjković, Marija Radovan, Daria Petran, domar Damir Čekunec, predstavnici Čakoma, Unimera, predsjednik vijeća Mjesnog odbora Novo selo Rok, predstavnik roditelja Damira Žižek, predstavnica zaštitarsko-ekološke organizacije Nobilis Maja Sokol te ravnateljica vrtića Cvrčak Lidija Varošanec.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Advent u Općini Donji Kraljevec bogat je sadržajima za djecu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Lijepo će biti blagdansko vrijeme u Donjem Kraljevcu.

Naime, od 2. prosinca do Božića traje Advent u Općini Donji Kraljevec.

Program je fokusiran na sadržaje za najmlađe.

Nastavite čitati

Međimurje

U Pribislavcu će se održati 2. Božićni sajam

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Pribislavec organizira 2. Božićni sajam, koji će se održati 17. prosinca na prostoru ispred Općine Pribislavec s početkom u 14 sati.

– Ovim putem pozivamo zainteresirane izlagače da rezerviraju svoj štand za izlaganje na sajmu te da iskoriste priliku za promociju svojih proizvoda i usluga. Rok za podnošenje prijava za rezervaciju štanda je 8. prosinca 2023. godine – ističu iz Općine Pribislavec.

Prijave (Zahtjev za korištenje javne površine) se podnose osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Pribislavec, Braće Radića 47, Pribislavec ili putem e-maila: [email protected].

Zahtjev za korištenje javne površine nalazi se na službenoj web stranici Općine Pribislavec.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje